Libnet.ro
UNICEF

16:15

Brigitte Macron a incalcat protocolul la intalnirea cu Papa Francisc. Ce a facut Prima Doamna a Frantei - VIDEO

Antena3 Antena3,
Brigitte Macron a incalcat protocolul la intalnirea cu Papa Francisc. Ce a facut Prima Doamna a Frantei - VIDEO

Presedintele francez Emmanuel Macron si sotia sa, Brigitte, au mers in audienta la Papa Francis. Vizita s-a dovedit a fi o reusita, Emmanul stand intr-o intrevedere cu Papa Francisc mai bine de 50 de minute. continuă pe Antena3

Brigitte Macron a incalcat grav protocolul atunci cand l-a intalnit pe Papa Francisc. Ce a facut

Presedintele francez Emmanuel Macron si sotia sa, Brigitte, au mers in audienta la Papa Francis. Si desi intalnirea a fost una fructuoasa, fiind si-una dintre cele mai indelungate intalniri ale Suveranului Pontif, Brigitte Macron a atras atentia intr-un mod negativ asupra sa. Iata de ce!.

Emmanuel Macron, primit prima oara in audienta de catre Papa Francisc VIDEO

Presedintele francez Emmanuel Macron a fost primit marti dimineata pentru prima oara de catre Papa Francisc, o intalnire puternic axata pe problema migrantilor, in contextul in care acest dosar ii dezbina pe europeni, relateaza AFP.

Adio, PROTOCOL! Cum s-a prezentat Brigitte Macron la intalnirea cu Papa. Lectie pentru Primele Doamne ale lumii... (FOTO)

Brigitte Macron a incalcat protocolul de la Vatican in timpul vizitei efectuate alaturi de sotul ei la Papa Francisc. Primei doamne a Frantei nici prin cap nu i-a dat sa-si puna vreo broboada: ea mers la.

RECORD: Papa Francisc si Emmanuel Macron, cea mai LUNGA intalnire acordata unui sef de stat! Ce au pus la cale cei doi lideri

Presedintele francez Emmanuel Macron a fost primit marti pentru prima oara de catre Papa Francisc, o intalnire puternic axata pe problema migrantilor, in contextul in care acest dosar ii dezbina pe europeni,.

Primit in audienta de catre Papa Francisc

Presedintele francez Emmanuel Macron a fost primit astazi pentru prima oara de catre Papa Francisc, o intalnire puternic axata pe problema migrantilor, in contextul in care acest dosar ai desira pe europeni, relateaza AFP.

ştiri de la Antena3

actualitate, 16:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2533 seconds )