Libnet.ro
UNICEF

01:05

Brokerul Cristian Sima, amendat cu 10.000 lei de CNVM. Alti doi colegi ai sai au primit snctiuni asemanatoare

Antena3 Antena3,
Brokerul Cristian Sima, amendat cu 10.000 lei de CNVM. Alti doi colegi ai sai au primit snctiuni asemanatoare

CNVM l-a amendat joi pe brokerul Cristian Sima cu suma de 10. 000 de lei, sanctiuni similare primind si alti doi colegi ai sai. Amenda vine dupa ce, in septembrie, cand ocupa functia de director general al Bursei S. continuă pe Antena3

Brokerul Cristian Sima, amendat cu 10.000 lei de CNVM. Alti doi colegi ai sai au primit sanctiuni asemanatoare

CNVM l-a amendat joi pe brokerul Cristian Sima cu suma de 10. 000 de lei, sanctiuni similare primind si alti doi colegi ai sai. Amenda vine dupa ce, in septembrie, cand ocupa functia de director general al Bursei S.

Brokerul Cristian Sima, disparut de 10 zile, cu tot cu banii clientilor WBS Holding

Lovitura pe piata de capital: brokerul Cristian Sima este acuzat ca ar fi disparut cu banii clientilor WBS Holding. Sima, presedinte WBS Holding si al Bursei de Marfuri din Sibiu, nu este de gasit de mai bine.

Brokerul Cristian Sima a lasat VIP-urile cu ochii in soare.

Notabilitati disperate ca nu mai au ce retrage din conturi, bursa din Sibiu inlocuindu-si in graba presedintele, CNVM anchetand ramura din Romania a WBS si politia autosesizandu-se din oficiu - iata tabloul furtunii perfecte declansate de disparitia subita a guru-ului Sima. Azi, cand nu se stie prea bine unde sunt banii clien-tilor care au incercat cu degetul pietele externe, Sima aduce mai mult a Madoff. Ieri, multi il credeau inca un soi de Roubini autohton. Speculator, patron de casa de .

CNVM l-a AMENDAT pe Cristian Sima cu 10.000 lei pentru limitarea drepturilor de vot ale SIF in ...

CNVM l-a amendat joi pe Cristian Sima cu suma de 10. 000 de lei pentru ca in luna septembrie, cand ocupa functia de director general al Sibex si presedinte CA, a limitat impreuna cu alti doi administratori drepturile de vot ale celor cinci SIF-uri si ale SSIF Broker in AGA bursei de la Sibiu, potrivit Mediafax. Sanctiuni similare au fost aplicate si lui Paul Gabriel Miclaus, care atunci era vicepresedinte CA si miercuri a fost numit presedinte al Consiliului, si lui Alexandru Gaitan, care a .

Comisia Nationala a Valorilor Mobiliare l-a amendat pe brokerul disparut Cristian Sima cu 10.000 de lei

Comisia Nationala a Valorilor Mobiliare l-a amendat joi pe Cristian Sima cu suma de 10. 000 de lei pentru ca in luna septembrie, cand ocupa functia de director general al Sibex si presedinte CA, a limitat.

SOC IN PIATA DE CAPITAL: Cristian Sima a disparut cu banii clientilor WBS Holding

Potrivit unor informatii transmise Wall-Street. ro de clienti WBS Holding, brokerul Cristian Sima nu este de gasit de mai bine de 10 zile, iar tranzactiile pe pietele internationale au fost oprite. Totodata, Sima a fost revocat astazi din pozitia de.

Noua ipoteza in cazul disparitiei lui Cristian Sima: Brokerul s-ar fi sinucis pentru ca ar fi pierdut toti banii

Jurnalistul Robert Turcescu a lansat joi seara o noua ipoteza cu privire la disparitia brokerului Cristian Sima. Acesta spune ca ar putea fi vorba despre o posibila sinucidere, bazandu-se pe afirmatiilor mai.

Cine este Cristian Sima, brokerul dat disparut

Cu un doctorat in matematica, obtinut in 1992, si o bogata experienta capatata in cadrul mai multor piete de capital straine, Cristian Sima este una dintre cele mai cunoscute figuri ale bursei.

Seful BURSEI din Sibiu ar fi FUGIT cu banii clientilor WBS Holding. ...

Brokerul Cristian Sima nu este de gasit de mai bine de 10 zile, iar tranzactiile clientilor sai pe pietele internationale au fost oprite, potrivit unor informatii furnizate de clienti WBS Holding si citate de wall-street. ro. Totodata, Sima a fost revocat miercuri din fuctia de Presedinte-Director general al Bursei din Sibiu. Unul dintre clientii WBS Holding, o firma detinuta de Cristian Sima si inregistrata in Insulele Virgine, care se ocupa de tranzactiile pe pietele internationale .

Daniel Daianu, victima a lui Cristian Sima: Sunt un profesor natarau, am pierdut banii pentru ca am mizat pe buna credinta

Fostul ministru de Finante Daniel Daianu, unul dintre clientii lui Cristian Sima, a vorbit despre situatia in care se afla acum cand se presupune ca brokerul a fugit cu banii mai multor clienti de la Bursa de.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2266 seconds )