Libnet.ro
UNICEF

18:30

Daniel Daianu, victima a lui Cristian Sima: Sunt un profesor natarau, am pierdut banii pentru ca am mizat pe buna credinta

B1 B1,
Daniel Daianu, victima a lui Cristian Sima: Sunt un profesor natarau, am pierdut banii pentru ca am mizat pe buna credinta

Fostul ministru de Finante Daniel Daianu, unul dintre clientii lui Cristian Sima, a vorbit despre situatia in care se afla acum cand se presupune ca brokerul a fugit cu banii mai multor clienti de la Bursa de. continuă pe B1

Daniel Daianu: Am avut incredere in Sima, am rulat prin cele doua WBS -uri o suma consistenta, sa vedem daca mai putem recupera ceva

Faptul ca a disparut Cristian Sima este grav in sine. Ar trebui adus cu mandat si sa raspunda pentru ceea ce s-a intamplat. Nu e vorba aici numai de mine, ci de toti investitorii. Eu am avut o suma consistenta si pana in 3 octombrie primeam extrase de cont din care rezulta ca sunt pe profit. Ma intreb acum daca acele extrase sunt reale. Mi-a propus chiar sa candidez pentru Consiliul de Administratie al Sibex, dar imi cunosc limitele si am refuzat, a declarat profesorul de economie Daniel Daianu pentru HotNews. ro.

Un fost ministru de Finante, printre clientii lui Cristian Sima: Am contul pe profit nu pe pierdere, dar ma intreb daca aceste informatii sunt sau nu adevarate

Fostul minsitru de Finante Daniel Daianu este unul dintre clientii firmei lui Cristian Sima, disparut de doua saptamani si suspectat ca ar fi fugit cu banii clientilor. Detalii AICI) Daianu s-a.

Casa Romana de Compensatie: Nu avem nicio legatura cu WBS Holding. Nu detinem informatii referitoare la eventualele operatiuni desfasurate de catre Cristian Sima cu fondurile clientilor WBS Holding

Casa Romana de Compensatie SA nu are nici un fel de legatura sau relatii cu WBS Holding si nu detine nici un fel de informatii referitoare la eventualele operatiuni desfasurate de catre dl. Cristian Sima cu fondurile clientilor WBS Holding. CRC nu detine si nu a detinut niciodata sume de bani sau active ale clientilor societatii WBS Holding. Fondurile banesti ale CRC, inclusiv marjele membrilor compensatori si ale clientilor acestora sunt in deplina siguranta si se afla in totalitate la dispozitia societatii. Activitatea CRC de compensare si decontare a tranzactiilor efectuate pe piata reglementata de instrumente financiare derivate administrata de SIBEX - Sibiu Stock Exchange se desfasoara normal, se arata intr-un comunicat al institutiei remis joi, HotNews. ro.

Cristian Sima mizeaza, in continuare, pe sustinerea majoritatii actionarilor Sibex

Actionarii Sibex vor decide, pe 22 septembrie, daca revoca actualul Consiliu de Administratie, condus de Cristian Sima, dupa cum a solicitat un grup de trei actionari ai bursei, respectiv Delta Valori Mobiliare, Super Gold Invest si Interfinbrok, care detin, impreuna, 5,6375% din actiunile bursei de la Sibiu.

Cazul disparitiei fostului sef al Bursei Sibiu: Ancheta se EXTINDE - Daniel Daianu si Irina ...

Ancheta in cazul disparitiei fostului sef al bursei din Sibiu se extinde. Mai multi clienti ai firmei controlata de acesta incercat sa afle ce s-a intamplat cu banii lor. Printre cei pagubiti s-ar afla si fostul ministru de Finante Daniel Daianu, dar si Irina Schrotter. Pe lista pagubitilor s-ar afla Puiu Popoviciu, Marie Rose Mociornita, Tudor Chirila, Daniel Daianu si Irina Schrotter, potrivit Realitatea. net. Comisia Nationala a Valorilor Mobiliare CNVM) a inceput joi o investigatie la .

Radu Soviani pe blog: Despre disparitia lui Cristian Sima

Posibila disparitie a lui Cristian Sima tine capul de afis al presei din Romania. Acest subiect este tratat si de Radu Soviani pe blogul sau: Vreau sa precizez de la bun inceput ca nu cred o iota din ideea ca domnul Cristian Sima ar fi fugit cu banii clientilor.

Brokerul Cristian Sima, disparut de 10 zile, cu tot cu banii clientilor WBS Holding

Lovitura pe piata de capital: brokerul Cristian Sima este acuzat ca ar fi disparut cu banii clientilor WBS Holding. Sima, presedinte WBS Holding si al Bursei de Marfuri din Sibiu, nu este de gasit de mai bine.

Cristian Sima a fost demis din functiile de presedinte si director general al Bursei din Sibiu, Sibex

Cristian Sima a fost demis din functiile de presedinte si director general pe care le ocupa in cadrul Bursei din Sibiu Sibex), scrie cotidianul electronic Wall-Street, care precizeaza ca decizia a fost luata de un Consiliu de Administratie CA) format din doar trei membri, Sima fiind unul dintre ei.

SOC IN PIATA DE CAPITAL: Cristian Sima a disparut cu banii clientilor WBS Holding

Potrivit unor informatii transmise Wall-Street. ro de clienti WBS Holding, brokerul Cristian Sima nu este de gasit de mai bine de 10 zile, iar tranzactiile pe pietele internationale au fost oprite. Totodata, Sima a fost revocat astazi din pozitia de.

Despre disparitia lui Cristian Sima

Vreau sa precizez de la bun inceput ca nu cred o iota din ideea ca domnul Cristian Sima ar fi fugit cu banii clientilor. Informatia mi-a fost comunicata de colegii de la money. ro, apoi am citit stirea care a aparut initial pe wall-street. ro, scrie domnul Radu Soviani pe blogul personal.

ştiri din Economie

ştiri de la B1

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2136 seconds )