Libnet.ro
UNICEF

15:30

Brokerul Cristian Sima, disparut de 10 zile, cu tot cu banii clientilor WBS Holding

B1 B1,
Brokerul Cristian Sima, disparut de 10 zile, cu tot cu banii clientilor WBS Holding

Lovitura pe piata de capital: brokerul Cristian Sima este acuzat ca ar fi disparut cu banii clientilor WBS Holding. Sima, presedinte WBS Holding si al Bursei de Marfuri din Sibiu, nu este de gasit de mai bine. continuă pe B1

SOC IN PIATA DE CAPITAL: Cristian Sima a disparut cu banii clientilor WBS Holding

Potrivit unor informatii transmise Wall-Street. ro de clienti WBS Holding, brokerul Cristian Sima nu este de gasit de mai bine de 10 zile, iar tranzactiile pe pietele internationale au fost oprite. Totodata, Sima a fost revocat astazi din pozitia de.

Seful BURSEI din Sibiu ar fi FUGIT cu banii clientilor WBS Holding. ...

Brokerul Cristian Sima nu este de gasit de mai bine de 10 zile, iar tranzactiile clientilor sai pe pietele internationale au fost oprite, potrivit unor informatii furnizate de clienti WBS Holding si citate de wall-street. ro. Totodata, Sima a fost revocat miercuri din fuctia de Presedinte-Director general al Bursei din Sibiu. Unul dintre clientii WBS Holding, o firma detinuta de Cristian Sima si inregistrata in Insulele Virgine, care se ocupa de tranzactiile pe pietele internationale .

Cristian Sima a fost demis din functiile de presedinte si director general al Bursei din Sibiu, Sibex

Cristian Sima a fost demis din functiile de presedinte si director general pe care le ocupa in cadrul Bursei din Sibiu Sibex), scrie cotidianul electronic Wall-Street, care precizeaza ca decizia a fost luata de un Consiliu de Administratie CA) format din doar trei membri, Sima fiind unul dintre ei.

Cristian Sima, demis de la Sibex

Paul Miclaus, noul presedinte Cristian Sima a fost demis din functiile detinute la Sibex, potrivit unui comunicat al bursei sibiene.

Cristian Sima,portretul inca unui guru financiar devenit proscris.

Nu vreau sa reiau informatiile deja vehiculate azi Sima e de negasit, clienti care nu pot retrage banii, a lichidat cu ceva vreme inainte tot-inclusiv o casnicie, inlocuit pe fuga din fotoliu Sibex cand scandalul se amplifica, etc), ci doar sa pomenesc cateva dintre ipostazele in care l-am urmarit si in care am interactionat. Forumist/speculator. L-am cunoscut in 2007 cand Sima frecventa deseori forumul micilor speculatori bursieri, AGF. Avea experienta si cunostiinte bogate despre pietele .

Business Report: Cum vrea sa ii ademeneasca primarul din Lugoj pe nemtii de la BMW; O noua amnistie pentru romanii cu restante la Fisc; RAFO: 3 variante de repornire a rafinariei. In 10 zile se va alege una din ele; Salariile profesorilor sunt reduse sau

Ponta si-a pierdut optimismul cu privire la soarta privatizarii Oltchim. Premierul Victor Ponta nu mai este la fel de optimist cu privire la sansa Oltchim. Primul baiat destept amenintat cu insolventa. Petprod, unul dintre cei mai importanti comercianti de energie din Romania, este amenintat cu insolventa.

ştiri din Economie

ştiri de la B1

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2301 seconds )