Libnet.ro
UNICEF

01:05

Bruxellesul cere Parisului reforme. Francois Hollande: Comisia Europeana nu dicteaza Frantei ce are de facut

Hotnews Hotnews,
 Bruxellesul cere Parisului reforme. Francois Hollande: Comisia Europeana nu dicteaza Frantei ce are de facut

Comisia Europeana nu dicteaza Frantei ce are de facut, a reactionat presedintele Francois Hollande, dupa ce executivul european a cerut Parisului sa demareze reforme structurale in acest an, relateaza AFP. continuă pe Hotnews

Presedintele francez Francois Hollande: Comisia Europeana nu ne poate dicta ce trebuie sa facem

Comisia Europeana nu poate dicta Frantei ce trebuie sa faca, a declarat miercuri presedintele Francois Hollande, dupa ce Bruxellesul a indemnat Parisul sa initieze reforma pensiilor anul acesta, relateaza AFP.

Francois Hollande: Comisia Europeana nu poate dicta Frantei ce trebuie sa faca. Doar noi putem stabili calea pentru atingerea obiectivelor

Francois Hollande, presedintele Frantei a declarat, miercuri, dupa ce Bruxelles-ul a indemnat Parisul sa initieze reforma pensiilor anul acesta, ca nimeni, nici Comisia Europeana, nu poate dicta tarii sale ce.

Comisia Europeana recomanda scoaterea Romaniei si a altor patru tari din procedura de deficit excesiv. Care sunt recomandarile Bruxellesul pentru tara noastra

Comisia Europeana a recomandat miercuri ca Romania si alte patru tari, printre care si Italia, sa iasa din procedura de infractiune pentru deficit excesiv. Celelalte patru tari sunt Ungaria, Italia, Letonia si Lituania, potrivit unui al executivului european.

Comisia Europeana va cere Google sa-si schimbe si mai mult politica privind cautarile online

Google nu a scapat de problemele legale din Uniunea Europeana, dupa ce a fost anchetat de Comisia Europeana privind acuzatiile privind favorizarea serviciilor proprii in motorul de cautare.

Radiografie proasta a Romaniei la Comisia Europeana.

Comisia Europeana a publicat ieri proiectul recomandarilor sale pentru fiecare stat membru UE. Cum era de asteptat, Romania imparte cu Bulgaria ultimele locuri la majoritatea capitolelor supuse analizei, economie, finante, societate etc. Pozitia fiscala a Romaniei s-a imbunatatit in conditiile unui deficit bugetar situat sub 3% din PIB in 2012, parametru care se va imbunatati in continuare, arata raportul. Acesta manifesta ingrijorari in privinta conformarii fiscale romanilor si a nivelului .

Comisia Europeana recomanda incheierea procedurii de deficit excesiv contra Romaniei

Comisia Europeana CE) recomanda incetarea procedurii de deficit excesiv in cazul tarii noastre, dupa ce a constatat reducerea deficitului bugetar sub nivelul maxim de 3% permis in UE.

Comisia Europeana a luat o decizie importanta referitoare la Romania. Institutia recomanda incheierea procedurii de deficit excesiv

Comisia Europeana CE) recomanda Consiliului incheierea procedurii de deficit excesiv in cazul Romaniei. CE a facut aceasta recomandare dupa ce a constatat reducerea deficitului bugetar sub nivelul maxim de 3%.

Comisia Europeana recomanda incheierea procedurii de deficit excesiv impotriva Romaniei

Comisia Europeana CE) recomanda Consiliului European incheierea procedurii de deficit excesiv in cazul Romaniei, dupa ce a constatat reducerea deficitului bugetar sub nivelul maxim de 3% permis in UE.

Comisia Europeana recomanda incetarea procedurii de deficit excesiv impotriva Romaniei.

Comisia Europeana CE) recomanda Consiliului Ecofin incetarea procedurii de deficit excesiv in cazul Romaniei, dupa ce a constatat reducerea deficitului bugetar sub nivelul maxim de 3% permis in UE si estimeaza mentinerea in anii urmatori atat a deficitului, cat si a indatorarii publice in limita permisa in Tratatul UE, potrivit Mediafax. Ministrii de Finante ai statelor membre UE vor discuta recomandarile Comisiei la reuniunea Consiliului Ecofin din 21 iunie, la Luxembourg, se arata intr-un .

Comisia Europeana va recomanda scoaterea Italiei din procedura de deficit excesiv

Comisia Europeana va propune miercuri ca Italia sa iasa din procedura de infractiune pentru deficit excesiv, a anuntat, pe Twitter, comisarul european pentru Industrie, italianul Antonio Tajani, citat de AFP.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2236 seconds )