Libnet.ro
UNICEF

01:05

Bucurestiul ramane principalul focar de COVID-19. Care sunt judetele care au inregistrat cele mai multe cazuri noi

Adevărul Adevărul,
Bucurestiul ramane principalul focar de COVID-19. Care sunt judetele care au inregistrat cele mai multe cazuri noi

Municipiul Bucuresti continua sa fie lider la noile infectari cu noul coronavirus. Astfel, in ultimele 24 de ore, s-au inregistrat in Capitala 154 de noi cazuri de COVID-19. continuă pe Adevărul

Capitala ramane principalul focar de COVID-19. Care sunt judetele care au inregistrat cele mai multe cazuri noi

Municipiul Bucuresti continua sa fie lider la noile infectari cu noul coronavirus. Astfel, in ultimele 24 de ore, s-au inregistrat in Capitala 241 de noi cazuri de COVID-19.

Capitala ramane principalul focar de COVID-19. Care sunt judetele care au inregistrat joi cele mai multe cazuri noi

Numarul cazurilor confirmate de COVID-19 a ajuns joi, 27 august, la 1. 504, numar record in Romania. Bilantul infectiiloreste de83. in Bucuresti, numarul cazurilor nou confirmate a ajuns la 236, in ultimele 24 de ore.

Care sunt judetele cu cele mai multe noi cazuri de COVID-19 Cele mai putine imbolnaviri - 5 - au fost raportate in Harghita

Cele mai multe noi cazuri de coronavirus - 236 - au fost raportate din nou in Bucuresti, urmat de judetul Prahova, cu 84 de imbolnaviri noi. Cele mai putine cazuri - 5 - au fost raportate in judetul Harghita.

Rezultate Loto 6 din 49, azi, duminica, 30 august 2020. Care sunt numerele castigatoare

Pentru a vedea in timp real tragerea Loto, trebuie sa urmaresti emisiunea Romanii au noroc, care va fi difuzata in direct, incepand cu ora 18:15, pe Romania TV. Cei care au cumparat bilete, cu siguranta vor fi nerabdatori sa afle care au fost numerele extrase. Numerele castigatoare. Loto 649, duminica 30 august 2020 Joker: +1, .

Plangere penala impotriva lui Orban, Turcan si Anisie! Care sunt acuzatiile

Trei asociatii de elevi vor depune plangere penala impotriva premierului Ludovic Orban, al vicepremierului Raluca Turcan si al ministrului Educatiei, Monica Anisie. Elevii sunt din Bucuresti, Ilfov si Constanta, iar ei vor merge astazi la Parchetul de pe langa inalta Curte de Casatie si Justitie. Plangere penala impotriva lui Orban, Turcan si Anisie! Astfel, trei .

Horoscopul banilor 2020. Care sunt zodiile care vor profita in final de an

Anul acesta este anul planetelor retrograde, iar asta se reflecta in plan financiar pentru multa lume. Astfel, banii se vor castiga mai greu sau chiar vor fi mai putini decat in trecut. Ce se intampla in plan financiar cu zodiile si care sunt cele trei zodii care vor triumfa la acest capitol. Horoscopul banilor Taur .

Elevii de nota 10 primesc bani de la stat: cat de mare este suma si care sunt conditiile

In contextul pandemiei si circumstantelor dificile in care au avut loc examenele nationale din acest an, Ministerul Educatiei are o veste buna pentru elevii de 10. Cei care au dat examenul de.

Cati copii s-au imbolnavit de COVID-19 in Romania si care sunt cele mai afectate grupe de varsta

Din cei peste 83. 000 de pacienti infectati cu noul coronavirus in Romania, de la debutul pandemiei, 5. 105 sunt tineri cu varste de pana in 19 ani. Cei mai multi dintre ei au varste intre 10 si 19 ani.

EXCLUSIV Care sunt formele de sprijin oferite de stat pe care agricultorii din Romania le au la dispozitie in unul dintre cei mai grei ani, dominat de pandemie si de seceta

EXCLUSIV Avand in vedere criza pe care pandemia de coronavirus a generat-o la nivelul societatii si a economiei, Ministerul Agriculturii si Dezvoltarii Rurale a pus la dispoitie in anul 2020 mai multe forme.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,22 seconds )