Libnet.ro
UNICEF

14:01

Ce buget solicita ICR pentru 2015

România Liberă România Liberă,
Ce buget solicita ICR pentru 2015

Institutul Cultural Roman ICR) solicita suma de 28. 000 de lei de la bugetul de stat pentru a-si desfasura activitatea in 2015, institutia culturala avand nevoie de aproximativ 5. 000 de lei pentru proiectele de mare vizibilitate si prestigiu propuse de cele 17 reprezentante, informeaza Mediafax. continuă pe România Liberă

SUA: Camera Reprezentantilor a adoptat bugetul pentru 2015, cu mai putin de trei ore inainte de termenul limita

Camera Reprezentantilor a adoptat joi legea finantelor pentru 2015, cu mai putin de trei ore inainte de termenul-limita, indepartand astfel riscul unei paralizii federale.

Guvernul a aprobat proiectul de buget pentru 2015

Guvernul a aprobat vineri seara proiectul de buget pe 2015, intr-o sedinta care a inceput cu intarziere de peste doua ore. De notat ca, initial, sedinta de guvern era programata pentru ora 10. 00 dar, din cauza unor nemultumiri exprimate de unii ordonatori de credite, a fost amanata pentru ora 17,00, pentru a incepe insa in jurul orei 19,00.

Fisuri in bugetul pentru 2015: venituri supraevaluate si chetuieli subestimate

Consiliul Fiscal estimeaza ca unele categorii de venit din proiectul de buget pe 2015 sunt prognozate sa creasca intr-un ritm nejustificat de mare, ca este putin probabila dublarea absorbtiei fondurilor UE si ca unele cheltuieli par subevaluate.

Negoita vrea iesirea lui Dinamo din insolventa. Ce planuri anunta pentru 2015

Actionarul majoritar al clubului Dinamo, Ionut Negoita, anunta schimbari majore la Dinamo in 2015, printre care iesirea din insolventa, dar si noi transferuri.

DNA va primi bugetul pe care l-a cerut pentru 2015. Kovesi: in cursul noptii am primit un mail

DNA va primi bugetul solicitat pentru anul 2015. Sefa Directiei Nationale Anticoruptie sustine ca a primit un mail in cursul noptii, prin care a fost instiintata ca situatia banilor pentru DNA a fost.

Rubla isi continua deprecierea fata de dolar si euro si atinge noi minime istorice. Premierul Medvedev a cerut ministerelor sa scada cu 10% cheltuielile bugetare pentru 2015

75 ruble pentru un euro, 60 pentru un dolar: moneda ruseasca, a carei cadere vertiginoasa inflameaza preturile, s-a prabusit luni la noi minime istorice, cu trei zile inaintea unui discurs foarte asteptat al presedintelui Vladimir Putin, scrie AFP.

ştiri din Cultura

ştiri de la România Liberă

actualitate, 14:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,217 seconds )