Libnet.ro
UNICEF

00:07

Bugetarii vor lucra in serii de cate 15 zile si vor beneficia de somaj tehnic

România Liberă România Liberă,
Bugetarii vor lucra in serii de cate 15 zile si vor beneficia de somaj tehnic

Guvernul ia in calcul introducerea unei forme de somaj tehnic pentru majoritatea sectoarelor bugetar. continuă pe România Liberă

Institutiile publice si cele private vor lucra cu Trezoreria doar de la distanta

Institutiile publice din Romania, dar si institutiile private vor lucra cu Trezoreria doar de la distanta, incepand din 20 aprilie, a anuntat joi ministrul Finantelor, Florin Citu, la Realitatea Plus.

Cum pot fi contestate sanctiunile aplicate in timpul starii de urgenta Avocatul Poporului: Jumatate din amenda se poate achita in 15 zile

Romanii care sunt amendati pentru incalcarea starii de urgenta vor putea sa plateasca in termen de 15 zile jumatate din valoarea amenzii aplicate de autoritati, si nu jumatate din minimul amenzii prevazut de lege, spune Avocatul Poporului. Institutia arata si in ce conditii pot fi contestate sanctiunile pentru incalcarea ordonantelor militare.

Guvernul pregateste un mecanism de somaj tehnic la stat. Orban: Angajatii vor lucra 15 zile si vor sta tot atatea acasa, urmand sa fie remunerati cu 75% din salariul brut de incadrare (VIDEO)

Guvernul PNL pregateste o reglementare prin care se va introduce un mecanism de somaj tehnic pentru angajatii din sectorul public. Concret, acestia vor fi imparti in categorii, urmand sa munceasca fiecare.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2043 seconds )