Libnet.ro
UNICEF

01:05

Bugetul asigurarilor sociale pe anul 2014 a fost adoptat in comisiile de buget-finante

Hotnews Hotnews,
 Bugetul asigurarilor sociale pe anul 2014 a fost adoptat in comisiile de buget-finante

Bugetul asigurarilor sociale pe anul 2014 a fost adoptat, vineri seara, in comisiile parlamentare de buget-finante, cu 26 de voturi pentru si doua impotriva, fiind introduse o serie de amendamente fara impact bugetar, dar care clarifica prevederile in vigoare pentru 2014 in cazul pensiilor, informeaza Mediafax. continuă pe Hotnews

Comisiile de buget-finante au adoptat bugetul de stat pentru anul 2014

Comisiile parlamentare de buget-finante au adoptat vineri proiectul de lege al bugetului de stat pentru anul 2014, cu amendamente care vizeaza redistribuiri de sume, dar si majorari de bugete, sumele suplimentare fiind luate din bugetul de actiuni generale, gestionat de Ministerul Finantelor Publice MFP), informeaza Agerpres.

Comisiile de buget-finante au adoptat proiectul Legii bugetului de stat pe 2014

Comisiile parlamentare de buget-finante au adoptat vineri seara proiectul de lege al bugetului de stat pentru anul 2014, cu amendamente care vizeaza redistribuiri de sume, dar si majorari de bugete, sumele suplimentare fiind luate din bugetul de actiuni generale, gestionat de Ministerul Finantelor Publice MFP), informeaza Agerpres.

A fost adoptat textul legii bugetului de stat

Comisiile parlamentare reunite de buget-finante au adoptat, ieri noapte, textul legii bugetului de stat pe anul 2014, respectiv cele 54 de articole, transmit sursele de presa.

Vasile Blaga: Bugetul pe anul 2014 este unul de subdezvoltare, nici macar de subzistenta

Presedintele PDLVasile Blaga spune ca bugetul pe anul 2014 este unul de subdezvoltare, nici macar de subzistenta, lucru afirmat chiar de mediul de afaceri. Veniturile sunt construite pe noi taxe si impozit.

Hotelierii din Bucuresti vor plati o taxa de 1% din tarifele de cazare incepand cu anul 2014

Hotelierii din Bucuresti vor plati o taxa de 1% din tarifele de cazare incepand cu anul 2014, potrivit unei hotarari aprobate joi de Consiliul General al municipiului Bucuresti. Aceasta taxa va fi incasata de administratia locala. Viceprimarul Capitalei, Marcel Nicolaescu, a declarat ca banii din aceasta taxa for fi investiti pentru imbunatatirea aspectului urbanistic al Capitalei.

Exploatarea gazelor de sist in Polonia va incepe in anul 2014

Exploatarea comerciala a gazelor de sist in Polonia va incepe in anul 2014, a anuntat, ieri, ministrul adjunct al mediului, Piotr Wozniak, transmite AFP.

Igor Corman: Anul 2014 nu va fi un an usor pentru Republica Moldova

Anul 2014 nu va fi un an usor pentru Republica Moldova atat pe plan intern, cat si pe plan extern, deoarece vor avea loc alegeri parlamentare ordinare, dar si alegeri in Parlamentul European.

OK pe bugetul TVR. Majorarea ceruta de Saftoiu nu a fost acceptata

Comisiile de buget-finante au adoptat bugetul Societatii Romane de Televiziune SRTv), in cuantum de 179. 000 lei, parlamentarii neacceptand insa majorarea de buget ceruta de Claudiu Saftoiu, presedintele-director general al institutiei, pentru.

Buget social-electoral in anul 2014. Cine primeste cei mai multi bani

Guvernul ar urma sa aprobe astazi la pachet si in regim de urgenta politica bugetar-fiscala si toate cele trei bugete pentru anul viitor. in timp ce autoritatile lucrau ieri de zor la finalizarea documentelor si nu au putut oferi comentarii, reprezentantii societatii civile au actionat in judecata Executivul pentru lipsa de transparenta. Expertii sustin ca initiativele legislative au un pronuntat caracter electoral.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2051 seconds )