Libnet.ro
UNICEF

11:15

Hotelierii din Bucuresti vor plati o taxa de 1% din tarifele de cazare incepand cu anul 2014

Hotnews Hotnews,
 Hotelierii din Bucuresti vor plati o taxa de 1% din tarifele de cazare incepand cu anul 2014

Hotelierii din Bucuresti vor plati o taxa de 1% din tarifele de cazare incepand cu anul 2014, potrivit unei hotarari aprobate joi de Consiliul General al municipiului Bucuresti. Aceasta taxa va fi incasata de administratia locala. Viceprimarul Capitalei, Marcel Nicolaescu, a declarat ca banii din aceasta taxa for fi investiti pentru imbunatatirea aspectului urbanistic al Capitalei. continuă pe Hotnews

Un sofer a plonjat cu masina in Dambovita, la iesirea din Bucuresti.

Un sofer a cazut cu masina in Dambovita, miercuri dimineata, in zona Targului Vitan din Capital. Barbatul a reusit sa iasa singur din masina si a refuzat sa mearga la spital pentru ingrijiri medicale. Incidentul s-a produs aproape de iesirea din Bucuresti spre Glina. Soferul, in varsta de 50 de ani, ar fi pierdut controlul volanului din cauza vitezei. Masina era dotata cu anvelope de iarna, au confirmat pentru Romania Libera surse din cadrul IPJ Ilfov . Masina apartine unei companii .

Hotelul Pullman din Bucuresti, scos la vanzare

Hotelul Pullman din Bucuresti fost Sofitel) va fi scos la vanzare, in ianuarie, pentru 20 de milioane de euro, pentru a acoperi o parte din datoriile World Trade Center Bucuresti WTCB), proprietara hotelului, aflata in insolventa, scrie Mediafax .

Vlad Doicaru, Huawei Romania, despre Memorandumul de intelegere cu Guvernul: Vom investi in extinderea centrului de servicii globale din Bucuresti, care va ajunge la 1000 de angajati pana in 2018

Memorandumul de intelegere intre Guvernul Romaniei si Huawei Technologies Co. Ltd. , aprobat in sedinta Executivului de miercuri, stabileste linii generale de colaborare in domeniul tehnologiei, nu sunt lucruri specifice mentionate, insa intentia noastra este sa investim in cinci directii in urmatorii ani, a declarat pentru HotNews. ro Vlad Doicaru, director conturi integrate al Huawei Romania. O componenta este continuarea investitiilor in centrul de servicii globale din Bucuresti si cresterea numarul de angajati de la peste 400 angajati in prezent pana la 1000 de angajati pana in 2018. Vezi ce planuri de investitii in zona de educatie are Huawei in Romania in urmatorii ani.

Victimele taifunului din Filipine vor fi comemorate inaintea meciurilor din Liga Campionilor

Cele peste 5. 200 de victime ale taifunului Hayia din Filipine vor fi comemorate inaintea meciurilor de marti si miercuri din etapa a V-a a grupelor Ligii Campionilor, potrivit site-ului oficial al UEFA.

De cand se va plati TAXA pentru a circula pe autostrada in Romania

Taxarea autostrazilor din Romania ar putea incepe dupa finalizarea centurii sud a Capitalei, unde lucrarile vor fi derulate in intervalul 2014-2017, a declarat ministrul delegat pentru Proiecte de .

in loc sa primeasca dobanda, americanii vor plati ca sa-si tina banii in banci.

Populatia si companiile din Statele Unite ar putea plati pentru a-si tine banii la banca, daca Rezerva Federala americana Fed) reduce dobanda pe care o achita pentru fondurile atrase de la institutiile de credit, informeaza Mediafax, citand Financial Times. Deponentii din SUA trebuie sa accepte in prezent dobanzi apropiate de zero, dar situatia in care vor fi nevoiti sa plateasca pentru a-si tine banii la banca ar fi una neobisnuita. Avertismentul sefilor marilor banci din SUA evidentiaza .

Primarul din Targu Mures vrea taxa pe inmormantare.

Primaria Targu Mures ar putea introduce o taxa de inmormantare, in valoare de 30 de lei, si ia in calcul majorarea altor tarife legate de funeralii, precum taxa de pastrare a sicriului. Viceprimarul PNL din Targu Mures, Ionela Ciotlaus, a prezentat, luni, propunerile de taxe si impozite pe anul 2014. Pe langa taxa de inmormantare, primarul din Targu Mures a propus majorarea taxei de pastrare a sicriului - in cele trei zile cat sta in capela - de la 28 de lei la 50 de lei, transmite .

Cum se pregatesc primariile din Bucuresti pentru deszapezire si care sunt obligatiile cetatenilor

In aceasta iarna, Capitala va fi deszapezita de circa 600 de utilaje, fiecare primarie de sector avand angajata cate o firma cea care se ocupa si de salubrizare) pentru aceasta activitate. Pe langa utilaje, la trecerile de pietoni si statiile RATB, zapada va fi indepartata manual, de muncitori, fiecare firma de salubrizare avand cateva sute de oameni pentru aceasta activitate. Pe langa operatorii privati, cateva primarii de sector implica si Administratia Domeniului Public in aceasta activitate, aceste departamente avand si ele propriile utilaje si muncitori. Primarii de sector au inspectat de cateva ori pana acum, impreuna cu presa, utilajele de deszapezire si cel putin la nivel declarativ sunt pregatiti de iarna. In urmatoarele zile, Administratia Nationala de Meteorologie a anuntat ninsori in Bucuresti, iar temperaturile vor scadea sub 0 grade Celsius.

Business Report: Cati bani fac proprietarii celor mai mari proiecte imobiliare din Bucuresti; Ludwik Sobolewski: Listarea Romgaz la Londra, un semn de ineficienta a pietei locale; Cum pierd clientii bancilor pe mana firmelor de asigurari. Statul spune ca

Locul in care unul din trei credite nu se mai intoarce la banca. Aproape o treime din creditele in lei acordate de institutiile financiare. Ministrul Transporturilor: Categoric nu vindem TAROM-ul. Ministrul Transporturilor, Ramona Manescu, a dat asigurari, marti seara, ca nu va.

Sanador a investit 1 mil. euro intr-o sectie de chirurgie cardiovasculara la spitalul din Bucuresti

Compania de servicii medicale private Sanador a inaugurat marti, dupa o investitie de circa un milion de euro, sectia de chirurgie cardiovasculara a spitalului pe care il detine in Bucuresti, relateaza Mediafax .

ştiri de la Hotnews

actualitate, 11:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2068 seconds )