Libnet.ro
UNICEF

08:45

Comisiile de buget-finante au adoptat bugetul de stat pentru anul 2014

Hotnews Hotnews,
 Comisiile de buget-finante au adoptat bugetul de stat pentru anul 2014

Comisiile parlamentare de buget-finante au adoptat vineri proiectul de lege al bugetului de stat pentru anul 2014, cu amendamente care vizeaza redistribuiri de sume, dar si majorari de bugete, sumele suplimentare fiind luate din bugetul de actiuni generale, gestionat de Ministerul Finantelor Publice MFP), informeaza Agerpres. continuă pe Hotnews

Comisiile de buget-finante au adoptat proiectul Legii bugetului de stat pe 2014

Comisiile parlamentare de buget-finante au adoptat vineri seara proiectul de lege al bugetului de stat pentru anul 2014, cu amendamente care vizeaza redistribuiri de sume, dar si majorari de bugete, sumele suplimentare fiind luate din bugetul de actiuni generale, gestionat de Ministerul Finantelor Publice MFP), informeaza Agerpres.

Comisiile de Buget-Finante au adoptat proiectul Legii bugetului de stat pe 2014

Comisiile de Buget-Finante au adoptat, vineri seara, cu 23 de voturi pentru, doua voturi impotriva si doua abtineri, proiectul Legii bugetului de stat pe 2014, cu amendamente, potrivit Mediafax.

Bugetul asigurarilor sociale pe anul 2014 a fost adoptat in comisiile de buget-finante

Bugetul asigurarilor sociale pe anul 2014 a fost adoptat, vineri seara, in comisiile parlamentare de buget-finante, cu 26 de voturi pentru si doua impotriva, fiind introduse o serie de amendamente fara impact bugetar, dar care clarifica prevederile in vigoare pentru 2014 in cazul pensiilor, informeaza Mediafax.

Comisiile de buget au adoptat bugetul Camerei Deputatilor, mai mare decat cel prevazut initial

Comisiile de buget - finante au adoptat, joi, bugetul Camerei Deputatilor, in suma de 235. 000 lei, informeaza Mediafax. Initia, in proiectul de buget pe 2014, Camera Deputatilor avea alocata suma de 222 de mi.

Comisiile de Buget-Finante au adoptat proiectul Legii bugetului de stat pe 2014

Comisiile de Buget-Finante au adoptat, vineri seara, cu 23 de voturi pentru, doua voturi impotriva si doua abtineri, proiectul Legii bugetului de stat pe 2014, cu amendamente care vizeaza redistribuiri de.

Comisiile de buget au ADOPTAT textul legii bugetului de stat.

Comisiile parlamentare reunite de buget-finante au adoptat, miercuri noaptea, textul legii bugetului de stat pe anul 2014, transmite Mediafax. Senatorii si deputatii vor continua dezbaterile si votul pe anexele la proiectul de lege. Membrii celor doua Comisii au adoptat textul proiectul de buget in cea mai mare parte in forma promovata de Guvern. La dezbatere a luat parte si ministrul Bugetului, Liviu Voinea. Citeste si: Melescanu: Reducerea bugetului afecteaza SIE pe urmatorii 10 .

Comisiile de buget au adoptat textul legii bugetului de stat. Urmeaza dezbaterile si vot pe anexe

Comisiile parlamentare reunite de buget-finante au adoptat, miercuri noaptea, textul legii bugetului de stat pe anul 2014, respectiv cele 54 de articole, urmand ca senatorii si deputatii sa continue dezbaterile si votul pe anexele la proiectul de lege, scrie Mediafax.

Comisiile de buget au adoptat textul legii bugetului de stat, urmeaza dezbaterile si vot pe anexe

Comisiile parlamentare reunite de buget-finante au adoptat, miercuri noaptea, textul legii bugetului de stat pe anul 2014, respectiv cele 54 de articole. Senatorii si deputatii urmeaza sa continue dezbaterile si.

Pricopie a prezentat bugetul Educatiei pe 2014.

Ministrul Educatiei, Remus Pricopie, a prezentat, vineri seara, in comisiile de buget-finante cifrele alocate de la bugetul de stat pentru invatamant. Ministrul Educatiei a afirmat ca anul viitor fondurile pentru acest domeniu sunt substantial mai mari decat in anii precedenti, raspunzand unei intrebari legate de angajamentul alocarii a 6% din PIB. Vreau sa va dau cifre exacte si domnul Ialomitianu le cunoaste, pentru ca a gestionat aceste bugete. In 2009 am avut 20,355 miliarde, in 2010 am .

UPDATE Dezbatere buget 2014: Claudiu Saftoiu vrea mai multi bani de la bugetul de stat pentru redeschiderea emisiei TVR in Republica Moldova

Comisiile reunite de buget au reluat joi dezbaterea privind proiectul de buget pe anul 2014. Prima sedinta a parlamentarilor a inceput intr-o atmosfera incordata. Parlamnetarii PDL si cei ai USL au avut mai multe replici suburbane.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 08:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2256 seconds )