Libnet.ro
UNICEF

06:30

Bugetul propus pe anul 2020 al Devei va fi mai mare cu 15 la suta fata de cel din anul 2019

Adevărul Adevărul,
Bugetul propus pe anul 2020 al Devei va fi mai mare cu 15 la suta fata de cel din anul 2019

Bugetul Devei pe anul 2020 va fi mai mare cu 15 la suta fata de anul precedent, anunta reprezentantii municipalitatii. continuă pe Adevărul

Care este cel mai mare salariu care se plateste la Lidl. Iata ce studii trebuie sa ai

Lidl Discount SRL cu o cifra de afaceri de 7,7 miliarde lei, anul trecut, este unul din jucatorii importanti de pe piata de retail din Romania. De altfel este unul dintre cele mai mari lanturi de magazine din Europa. Care este cel mai mare salariu care se plateste la Lidl Istoria Lidl a inceput in .

IN DECEMBRIE: Pretul gazelor romanesti, cu 32% mai mare decat pe bursa de la Viena

Pretul gazelor romanesti pe Bursa Romana de Marfuri BRM) a ajuns, in decembrie, la 103,71 lei pe MWh, cu 32% mai mare decat cel al resurselor tranzactionate pe bursa de la Viena, potrivit datelor BRM.

Cum arata soacra lui Dinu Maxer. Este cu doar patru ani mai mare decat ginerele ei

Soacra lui Dinu Maxer este cu doar patru ani mai mare ca ginerele ei celebru. Mama Deei Maxer a fost prezenta de cateva ori in platourile emisiunilor TV de la noi, femeia fiind astfel familiarizata cu prezenta in lumina reflectoarelor. Totodata, aceasta a facut mai mereu si marturisiri, din trecutul vedetelor. Spre exemplu, parintii Deei .

BBC: Numarul persoanelor deja infectate de virusul misterios din China este mult mai mare decat se sustine

Numarul persoanelor deja infectate de virusul misterios care a aparut in China este mult mai mare decat arata cifrele oficiale, sustin oamenii de stiinta, citati de BBC.

Cel mai mare producator german de energie electrica va concedia o treime din angajati

Cel mai mare producator de energie din Germania va desfiinta pana in 2030 o treime din forta sa de munca, transmite Reuters, citat de news. ro.

Budapesta, orasul european cu cel mai mare numar de calatori care merg cu metroul usor si tramvaiele clasice

Budapesta, Praga si Paris sunt orasele europene cu cei mai multi calatori in sistemele de metrou usor si tramvai clasic, arata un raport care mentioneaza ca, dupa anul 2000 un total de 70 de orase europene au re)deschis linii de tramvai sau de metrou usor. Raportul este realizat de International Association of Public Transport UITP).

Aproximativ 200 de porci, eutanasiati din cauza virusului pestei porcine africane. Este cea mai mare exploatatie afectata din Vrancea

De la inceputul anului, pesta porcina africana s-a manifestat in mai multe gospodarii din judetul Vrancea, dar cu un numar mic de animale.

Ce se intampla cu mierea de albine daca se adauga in lichide cu o temperatura mai mare de 40 de grade

Dupa un studiu pe mai multe borcane de miere, provenita de la mai multe firme si din mai multe zone, o asociatie pentru protectia consumatorilor cere cumparatorilor sa fie atenti la ce cumpara.

IERI Consumul de electricitate, la cel mai mare nivel din aceasta iarna

Importurile au depasit 1. 800 de MW, potrivit Transelectrica Consumul national de energie electrica a ajuns ieri dimineata la cele mai mari niveluri din aceasta iarna, depasind 9. 300 de MW, in timp ce importurile se apropie de capacitatea maxima a retelei, potrivit datelor Transelectrica, analizate de Agerpres.

Fratricid de la 100 de lei. Un barbat din Iasi si-a injunghiat fratele mai mare in inima in timp ce se cinsteau impreuna

Procurorii ieseni au retinut pentru 24 de ore un barbat de 47 de ani, din comuna Erbiceni, care este acuzat de omor asupra unui membru a familiei.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 06:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2128 seconds )