Libnet.ro
UNICEF

01:05

Bulgaria: Un barbat a ajuns in stare grava la spital dupa ce a incercat sa isi dea foc

B1 B1,
Bulgaria: Un barbat a ajuns in stare grava la spital dupa ce a incercat sa isi dea foc

Un barbat a ajuns in stare grava la spitalul Pirogoc din Sofia, luni dimineata dupa ce a incercat sa isi dea foc in orasul Dupnita din sud-vestul Bulgariei, relateaza Novinite. Barbatul de 40 de ani. continuă pe B1

Accident grav de circulatie intre Piatra Neamt si Bacau. 8 oameni au ajuns in stare grava la spital

Opt oameni au fost raniti si dusi de urgenta la spital dupa ce autobuzul in care erau a fost lovit de o masina de teren. Doi dintre raniti se zbat intre viata si moarte la spitalul din Piatra Neamt.

Cele mai periculoase clanuri mafiote din Capitala s-au batut cu sabii si cutite in mijlocul strazii. Doi interlopi, in stare grava la spital

Doua dintre cele mai periculoase clanuri ale Capitalei, Sportivilor si Metin, s-au batut in mijlocul strazii cu sabii si cutite. Doi interlopi au fost raniti si au ajuns la spital, unul fiind in stare.

Treizeci de persoane aflate in stare grava, transportate cu aeronave SMURD in ultima saptamana

Treizeci de persoane aflate in stare grava au fost transportate cu aeronave SMURD in ultima saptamana, misiunile fiind executate de pilotii Inspectoratului General de Aviatie, prin punctele de operare aeromedicala de la Bucuresti, Craiova, Constanta si Targu Mures.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2092 seconds )