Libnet.ro
UNICEF

01:05

Bursa locurilor de munca pentru absolventi 54 de firme au oferit peste 280 de joburi

Adevărul Adevărul,
Bursa locurilor de munca pentru absolventi 54 de firme au oferit peste 280 de joburi

Absolventii unei forme de invatamant care nu si-au gasit inca un loc de munca, dar si alte categorii de persoane au avut sansa de a participa astazi la Bursa locurilor de munca pentruabsolventi, ce s-a desfasurat la Colegiul Tehnic Domnul Tudor din Drobeta Turnu Severin. continuă pe Adevărul

Bursa locurilor de munca pentru absolventi va avea loc maine

Agentia Municipala pentru Ocuparea Fortei de Munca Bucuresti va organiza maine, incepand cu ora 09:00, o noua editie a Bursei locurilor de munca pentru absolventi, se arata intr-un comunicat de presa.

Peste 19.000 de posturi, disponibile la Bursa locurilor de munca pentru absolventi.

Peste 19. 000 de posturi, dintre care 1. 793 pentru persoane cu studii superioare, vor fi oferite, vineri, la Bursa locurilor de munca pentru absolventi, care va avea loc, la nivel national, in 83 de agentii locale si puncte de lucru ale Agentiei Nationale pentru Ocuparea fortei de Munca ANOFM), informeaza Mediafax. Potrivit Ministerului Muncii, pentru acest eveniment au fost contactati 24. 033 agenti economici, iar 1. 829 dintre ei au confirmat participarea si pun la dispozitia persoanelor .

Bursa locurilor de munca pentru absolventi. Ce oferte au companiile.

Aproape 20. 000 de locuri de munca sunt puse la bataie de catre Agentia Nationala de Ocupare a Fortei de Munca pentru tinerii care si-au terminat studiile. Astazi are loc bursa locurilor de munca in peste 80 de orase din tara, informeaza digi24. ro. In judetul Timis, companiile prezente astazi la targul de joburi pentru absolventi ofera cateva sute de locuri de munca din zeci de domenii. Cele mai multe oferte sunt in domeniul fabricarii articolelor de imbracaminte, in constructii, comertul cu .

Bursa Locurilor de Munca pentru Absolventi se desfasoara vineri, 28 septembrie, in Constanta si Medgidia

Si-au anuntat participarea la bursa peste 30 agenti economici, numarul total al locurilor de munca oferite fiind de 421, dintre care 27 locuri de munca sunt pentru persoane cu studii superioare.

Bursa locurilor de munca pentru absolventi are loc vineri la Sibiu

Agentia Judeteana pentru Ocuparea Fortei de Munca organizeaza vineri, 28 septembrie 2012, Bursa Locurilor de Munca pentru Absolventi in Sibiu, la Centru de Afaceri de pe strada Nicolaus Olahus, si in Medias, la sediul agentiei de pe strada Aurel Vlaicu, incepand cu ora 10.

Absolventi, pregatiti-va CV-ul! Peste 900 de joburi sunt oferite de angajatori la bursa locurilor de munca

Vineri, 28 septembrie, in Sala Foaier a Casei de Cultura a Studentilor Iasi, dar si la Casa de Cultura Mihail Sadoveanu din Pascani are loc bursa locurilor de munca pentru absolventi care pune la dispozitie 920 de joburi.

MAINE Bursa locurilor de munca pentru absolventi. Cate locuri de munca sunt oferite

Agentia Judeteana pentru Ocuparea Fortei de Munca Tulcea va organiza vineri de la ora 10. 00, in foaierul Casei de Cultura a Sindicatelor din Piata Independentei bursa locurilor de munca editie dedicata absolventilor.

Peste 19.000 de posturi sunt oferite la Bursa locurilor de munca pentru absolventi

Numarul final de posturi scoase la concurs vineri, la Bursa absolventilor, este de peste 19. 000 de joburi, dintre care 1. 793 sunt oferite persoanelor cu studii superioare.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2038 seconds )