Libnet.ro
UNICEF

01:05

BURSELE LUMII Euforie in pietele europene, dupa patru zile consecutive de scaderi

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
BURSELE LUMII Euforie in pietele europene, dupa patru zile consecutive de scaderi

Actiunile europene din pietele dezvoltate au urcat puternic ieri dupa consemnarea a patru zile consecutive de scaderi, evolutie venita pe fondul semnalelor privind relansarea industriei prelucratoare mondiale. Titlurile din sectoarele chimic si industrial au consemnat cel mai mare avans ieri din pietele europene. continuă pe Ziarul Bursa

BURSELE LUMII Euforie pe Wall Street dupa split-urile Apple si Tesla

Titlurile europene au scazut pe fondul unui puseu de vanzare la finalul sedintei Bursele din Europa au inchis in teritoriul negatitv prima sedinta din saptamana si ultima din luna in ciuda unui avans mai puternic la inceputul zilei pe fondul cresterii pretului la titei. Majoritatea pietelor europene au incheiat totusi ultima luna de vara pe plus. in acelasi timp, la Wall Street, dupa primele doua ore de tranzactionare, investitorii erau euforici dupa splitul actiunilor Apple si Tesla.

Pietele europene incep septembrie cu stangul dupa datele socante privind inflatia din zona Euro

Pietele europene au inceput in mare parte noua luna cu stangul, principalii indici bursieri de pe vechiul continent inregistrand o evolutie negativa. Evolutia din pietele dezvoltate din Europa a fost in divergenta fata de cea de la Bucuresti in conditiile in care putin dupa mijlocul lunii piata noastra va fi trecuta efectiv la statutul de piata emergenta secundara.

Marea Britanie ia in calcul reducerea saptamanii de lucru la patru zile, pentru combaterea somajului. S-ar putea crea aproape 500.000 de noi locuri de munca

Marea Britanie ia in calcul reducerea saptamanii de lucru la patru zile in sectorul public, in incercarea de a reduce somajul preconizat in urmatoarele luni. De asemenea, prin aceasta miscare, s-ar putea.

BURSELE LUMII Pietele europene, in declin dupa demisia premierului Japoniei

Bursele din Europa au scazut vineri, dupa demisia premierului nipon Shinzo Abe, din cauza unor probleme de sanatate.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1998 seconds )