Libnet.ro
UNICEF

01:05

BURSELE LUMII Sectorul bancar din lume scade pe fondul unor acuzatii de spalare de bani

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
BURSELE LUMII Sectorul bancar din lume scade pe fondul unor acuzatii de spalare de bani

Bursele din Europa au scazut ieri, trase in jos de sectorul bancar, dupa ce un consortiu de jurnalisti a acuzat giganti din domeniu, printre care HSBC Holdings Plc, Deutsche Bank AG si ING Groep NV, ca au permis spalarea de bani la scara larga. continuă pe Ziarul Bursa

Ancheta Cele mai mari banci din lume, acuzate ca au spalat sume uriase de bani ani de zile

Sume astronomice de bani murdari au trecut ani de zile prin cele mai mari institutii bancare din lume, dezvaluie o investigatie internationala a Consortiului International al Jurnalistilor de Investigatie ICIJ), care denunta insuficientele de reglementare din sectorul bancar.

Miliardarul cu cea mai mare afacere din lume. Cum iesea in public, zilnic, si de ce nu vorbea cu presa

Arthur Ryan si magazinele sale sunt cele mai populare magazine de strada din lume. Cu un adevarat imperiu intins pe tot globul, a avut si o viata plina de secrete si scandaluri in presa. Arthur Ryan, miliardarul cu cea mai mare afacere din lume Arthur Ryan a trait o viata secreta tragica afectata de moarte, .

Cel mai bizar lac din lume. Este roz, iar oamenii de stiinta au facut acum descoperirea uluitoare

Lacul Hillier, care este situat pe coasta de vest a Australiei, este unul dintre cele mai fascinante cateva lacuri roz de pe Terra. Privit din aer, lacul pare a arata ca o guma de mestecat. insa de ce are aceasta culoare? Cel mai bizar lac din lume in anul 2015, o echipa de cercetatori care .

Ultimele teste pentru spargatorul de gheata nuclear Arktika, cel mai puternic vas de acest tip din lume

Spargatorul de gheata nuclear Arktika, prezentata drept cea mai puternica nava de acest tip din lume si care ilustreaza ambitiile Rusiei in Arctica, a fost lansat marti in mare pentru ultimele doua saptamani de teste, inainte de a intra in serviciu, scrie AFP.

Cea mai operata femeie din lume arata ca de 20 ani. Nimeni nu ghiceste cati ani are, de fapt!

Femeia despre care va vom vorbi in acest articol detine recordul la capitolul interventii estetice. Cindy Jackson, caci acesta este numele ei, a obtinut, in urma celor 55 de operatii, o infatisare de eleva de liceu. Cum arata acum si care este povestea ei, aflati in randurile de mai jos. Ea este cea mai operata .

BURSELE LUMII Pesimism pe pietele europene si americane

Bursele din Europa au scazut vineri, investitorii avand temeri legate de cresterea economiei, in contextul celui de-al doilea val de pandemie de Covid-19.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2167 seconds )