Libnet.ro
UNICEF

01:05

Bursele de pe Wall Street si din Toronto au inchis in crestere

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Bursele de pe Wall Street si din Toronto au inchis in crestere

Principalii indici bursieri de pe Wall Street si din Toronto au inchis sedinta de tranzactionare de ieri in crestere. continuă pe Ziarul Bursa

Saptamana bloggingului la WALL-STREET 360: cat castiga bloggerii din Romania

Wall-Street. ro continua proiectul TV WALL-STREET 360, un format interactiv cu focus pe analiza de business. De luni pana vineri, invitatii emisiunii abordeaza din diverse unghiuri tendintele celor mai importante industrii. Saptamana 10-16 noiembrie va.

Lucreaza din facultate, este blogger, programator si fotograf

Invitatul emisiunii WALL-STREET 360, difuzata luni, noiembrie, este Calin-Andrei Stan , blogger, cel care detine ClubulFoto. com .

Wall Street inchide in crestere si atinge noi recorduri datorita cifrelor americane

Wall Street inchide in crestere sesiunea de vineri si atinge noi recorduri datorita unui raport, primit relativ bine de catre investitori, cu privire la locurile de munca din SUA: Dow Jones a castigat 0,11%, iar SP 500 s-a apreciat cu 0,03%.

Face blogging de 7 ani: cat bani castiga Chinezu si ce fel de proiecte pregateste in 2015

Invitatul emisiunii WALL-STREET 360, difuzata marti, 11 noiembrie, este Cristian China Birta Chinezu), blogger, cel care detine blogul cristianchinabirta. ro . De asemenea, el a creat proiectul kooperativa. ro , care inseamna multe bloguri de.

Face blogging de 7 ani: cati bani castiga Chinezu si ce fel de proiecte pregateste in 2015

Invitatul emisiunii WALL-STREET 360, difuzata marti, 11 noiembrie, este Cristian China Birta Chinezu), blogger, cel care detine blogul cristianchinabirta. ro . De asemenea, el a creat proiectul kooperativa. ro , care inseamna multe bloguri de.

Tanarul care a creat o comunitate pentru pasionatii de fotografie

Invitatul emisiunii WALL-STREET 360, difuzata luni, 10 noiembrie, este Calin-Andrei Stan , blogger, cel care detine ClubulFoto. com .

Wall Street: Dow Jones si SP, la noi recorduri

Bursa de la New York a inchis in crestere prima sesiune a sapatmanii, investitorii fiind incurajati pe parcursul tranzactionarii d epublicarea unor rezultate economice bune: Dow Jones a castigat 0,23%, iar SP 500 0,31%.

Sanctiunile lovesc Rusia: banca centrala a scazut estimarea de crestere economica

Banca centrala a Rusiei a scazut luni estimarea privind cresterea economica pe 2014, de la 0,4% la 0,3%, in contextul sanctiunilor externe, iar iesirile de capital din Rusia sunt estimate sa ajunga la 128 miliarde dolari, comparativ cu nivelul de circa.

ANIS: Romania are nevoie de crestere cu 150% a numarului de specialisti IT

Cu o piata actuala de 120. 000 de specialisti si sectorul tehnologiei informatiei IT) in plina crestere, Romania trebuie sa aiba in vedere dezvoltarea acerba a acestui domeniu si sa sustina in urmatorii cinci ani dezvoltarea profesionala a inca 180.

BCR a redus din nou prognoza de crestere a PIB. Economia va creste slab anul viitor

BCR a redus puternic estimarea privind cresterea economica a Romaniei in 2015, de la 3% la 2,2%, revizuirea venind pe fondul unor posibile cresteri de taxe si a investitiilor reduse, se arata intr-o nota publicata luni de banca.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2049 seconds )