Libnet.ro
UNICEF

19:46

Business report: Guvernantii se lauda cu cea mai slaba crestere economica din ultimii doi ani; Rezultatele finale ale schemei de minimis; Lui Roibu de la Oltchim si acolitilor sai li se cer in instanta pagube de 500 de milioane de euro

Hotnews Hotnews,
 Business report: Guvernantii se lauda cu cea mai slaba crestere economica din ultimii doi ani; Rezultatele finale ale schemei de minimis; Lui Roibu de la Oltchim si acolitilor sai li se cer in instanta pagube de 500 de milioane de euro

Spania este cea mai putin pregatita tara din UE pentru lupta impotriva fraudelor fiscale. Spania este tara din UE care rezulta a fi cea mai putin pregatita pentru lupta impotriva fraudelor fiscale, dupa cum anunta vineri asociatia. Studiile in China, o varianta de luat in considerare. Potrivit statisticilor Ministerului Educatiei din China, peste 350. 000 de straini fac acum studii in aceasta tara, iar numarul lor este prognozat sa ajunga la jumatate de million pana in 2020. continuă pe Hotnews

Romania, a doua cea mai rapida crestere a productiei industriale din UE

Romania a inregistrat in martie, raportat la aceeasi luna a anului trecut, a doua cea mai rapida crestere a productiei industriale din Uniunea Europeana UE), de 9,6%, fiind devansata doar de Luxemburg, potrivit Eurostat, biroul de statistica al UE.

Romania, cea mai puternica crestere a PIB din UE

Romania a inregistrat in primul trimestru, raportat la aceeasi perioada a anului trecut, cel mai puternic avans al Produsului Intern Brut PIB) din Uniunea Europeana UE), de 3,8%, in timp ce media UE s-a situat la 1,4%, arata date publicate de Eurostat.

Romania a inregistrat cea mai mare crestere a PIB din UE in prima parte a anului

Romania a inregistrat in primul trimestru, raportat la aceeasi perioada a anului trecut, cel mai puternic avans al Produsului Intern Brut PIB) din Uniunea Europeana UE), de 3,8%, in timp ce media UE s-a situat la 1,4%, arata date publicate, joi, de Eurostat.

Business Report: Afacerea inundatia: Un proprietar a incasat 1,5 milioane de lei despagubire; Bogdan Olteanu: Cresterea economica din primul trimestru, insuficienta ca Romania sa adopte euro in 2019; Cinci luni de la liberalizarea pietei funciare. Ce se

Topul dobanzilor la depozitele in euro oferite de bancile din Romania. Anul 2013, asa cum afirmam in articolul despre dobanzile in lei practicate de bancile. Record negativ: Avem cea mai mare crestere de preturi din UE. Romania si Austria au avut in luna aprilie 2014 cea mai mare rata anuala a inflatiei din UE.

Eurostat: Romania - crestere economica sub media UE, in trimestrul I 2014 fata de precedentele 3 luni, dar cea mai mare crestere economica anuala din UE

Cresterea economica procentuala inregistrata de Romania in primul trimestru al anului 2014 fata de precedentele 3 luni, de 0,1%, este sub media Uniunii Europene, care a fost de 0,3%, potrivit datelor anuntate joi de Biroul european de statistica Eurostat. In termeni anualizati, Romania a avut cea mai mare crestere din Uniunea Europeana, de 3,8%.

Romania, cea mai accelerata inflatie anuala din UE

Romania si Austria au consemnat in luna aprilie cea mai ridicata rata de crestere a preturilor din Uniunea Europeana UE), comparativ cu aceeasi luna a anului trecut, de 1,6%, dubla fata de media UE, potrivit datelor anuntate, joi, de Eurostat, biroul.

Romania, cea mai mare inflatie din UE

Romania si Austria au inregistrat, in aprilie, cea mai ridicata rata de crestere a preturilor din Uniunea Europeana UE), comparativ cu aceeasi luna a anului trecut, de 1,6%. Inflatia in cele doua tari este dubla fata de media UE, potrivit datelor anuntate de Eurostat.

Traian Basescu: Suntem departe de a fi cea mai corupta tara din UE

Presedintele Traian Basescu a declarat ca Romania este departe de a fi cea mai corupta tara din UE, adaugand: trebuie sa ne batem toti pentru a schimba aceasta perceptie, scrie Mediafax .

Basescu: Romania este departe de a fi cea mai corupta tara din UE

Pre and sedintele Traian Basescu a declarat, astazi, la Alba Iulia, ca Romania este departe de a fi cea mai corupta tara din UE, adaugand: trebuie sa ne batem toti pentru a schimba aceasta perceptie.

FOTO Pestele de un miliard de dolari, in vizorul politistilor. Perchezitii la Tamadau, la cea mai mare statie de reproducere a sturionilor

Peste 400 de politisti au descins, vineri, in 48 de zone din tara, in cautarea celor prin intermediul carora se vand ilegal sturioni si calcani. Unul dintre locurile vizate a fost cea mai mare statie de reproducere a sturionilor salbatici din Uniunea Europeana. La Tamadaul Mare, din judetul Calarasi, s-au investit in toamna anului 2013, 5 milioane de euro in cea mai moderna ferma piscicola.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 19:46

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2188 seconds )