Libnet.ro
UNICEF

07:15

Romania a inregistrat cea mai mare crestere a PIB din UE in prima parte a anului

România Liberă România Liberă,
Romania a inregistrat cea mai mare crestere a PIB din UE in prima parte a anului

Romania a inregistrat in primul trimestru, raportat la aceeasi perioada a anului trecut, cel mai puternic avans al Produsului Intern Brut PIB) din Uniunea Europeana UE), de 3,8%, in timp ce media UE s-a situat la 1,4%, arata date publicate, joi, de Eurostat. continuă pe România Liberă

Piraeus Bank: Ne asteptam ca evolutia PIB in Romania sa prezinte cea mai mare crestere, depasind-o pe cea a tarilor din regiune

Saptamana 12-18 mai este bogata in anunturi ale indicatorilor macroeconomici in intreaga lume, fiind programate si cateva discursuri importante culminand vineri cu cel al sefei FED Janet Yellen. In regiunea CEE vor fi publicati indicatorii PIB pentru trimestrul I al 2014 in Romania, Polonia, Ungaria si Republica Ceha. In mijlocul revenirii economice timide atat la nivel regional cat si global, asteptarile sunt ca PIB in Romania sa prezinte cea mai mare crestere, depasind8209;o pe cea a tarilor din regiune, se arata intr-un raport emis luni de Piraeus Bank. Intra in text si vezi cum a evoluat luni piata valutara, cea a metalelor pretioase si cea a titlurilor de stat.

Romania, cea mai puternica crestere a PIB din UE

Romania a inregistrat in primul trimestru, raportat la aceeasi perioada a anului trecut, cel mai puternic avans al Produsului Intern Brut PIB) din Uniunea Europeana UE), de 3,8%, in timp ce media UE s-a situat la 1,4%, arata date publicate de Eurostat.

Romania, a doua cea mai rapida crestere a productiei industriale din UE

Romania a inregistrat in martie, raportat la aceeasi luna a anului trecut, a doua cea mai rapida crestere a productiei industriale din Uniunea Europeana UE), de 9,6%, fiind devansata doar de Luxemburg, potrivit Eurostat, biroul de statistica al UE.

SUA a devenit cea mai mare piata de vin din lume, in detrimentul Frantei

Statele Unite ale Americii SUA) au devenit anul trecut cea mai mare piata din lume pentru vin, devansand pentru prima data Franta, in conditiile in care consumul de vin a scazut pe piata franceza, dar a crescut in SUA, a anuntat ieri Organizatia Internationala a Vinului OIV), citata de Reuters.

Romania, cea mai mare inflatie din UE

Romania si Austria au inregistrat, in aprilie, cea mai ridicata rata de crestere a preturilor din Uniunea Europeana UE), comparativ cu aceeasi luna a anului trecut, de 1,6%. Inflatia in cele doua tari este dubla fata de media UE, potrivit datelor anuntate de Eurostat.

Romania, cea mai accelerata inflatie anuala din UE

Romania si Austria au consemnat in luna aprilie cea mai ridicata rata de crestere a preturilor din Uniunea Europeana UE), comparativ cu aceeasi luna a anului trecut, de 1,6%, dubla fata de media UE, potrivit datelor anuntate, joi, de Eurostat, biroul.

Cele mai puternice cresteri ale PIB din UE in primul trimestru

Romania a raportat in primul trimestru din 2014 cea mai mare crestere economica din Uniunea Europeana, in termeni anuali, dar cifrele PIB aferente evolutiei trimestriale sunt destul de slabe , pozitionandu-ne sub media UE . Ce sectoare au propulsat.

Dezbatere despre evolutia invatamantului privat din Romania, astazi, la Adevarul Live, de la ora 14.00

Astazi, la Adevarul Live de la 14. 00, vom discuta despre invatamantul particular din Romania alaturi de expertul in educatie Marian Stas si de reprezentantii unor scoli private din Capitala, inclusiv ai scolilor postliceale sanitare, sector care a inregistrat cea mai mare crestere in ultimii ani.

Eurostat: Romania - crestere economica sub media UE, in trimestrul I 2014 fata de precedentele 3 luni, dar cea mai mare crestere economica anuala din UE

Cresterea economica procentuala inregistrata de Romania in primul trimestru al anului 2014 fata de precedentele 3 luni, de 0,1%, este sub media Uniunii Europene, care a fost de 0,3%, potrivit datelor anuntate joi de Biroul european de statistica Eurostat. In termeni anualizati, Romania a avut cea mai mare crestere din Uniunea Europeana, de 3,8%.

Patru elevi din Moldova participa la cea mai mare competitie de proiecte stiintifice din lume Intel ISEF 2014

Patru elevi din Republica Moldova, castigatori ai Concursului national de stiinte si inginerie Mold SEF-2014, participa in perioada 11-16 mai la finala internationala Intel ISEF, care are loc la Los Angeles, SUA.

ştiri din Economie

ştiri de la România Liberă

actualitate, 07:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2197 seconds )