Libnet.ro
UNICEF

23:15

Buzau: Un om de afaceri a murit strivit de un utilaj pe care il conducea.

România Liberă România Liberă,
Buzau: Un om de afaceri a murit strivit de un utilaj pe care il conducea.

Un om de afaceri din Ramnicu Sarat a murit, duminica, dupa ce, aflat la volanul unui utilaj cu senile folosit in special la amenajarea partiilor, a facut o manevra gresita si fost aruncat in afara vehiculului, fiind strivit, transmite Mediafax. Primele informatii furnizate de reprezentantii Politiei Buzau arata ca barbatul, in varsta de 40 de ani, se indrepta dinspre Ramnicu Sarat spre localitatea Puiesti, la volanul unui utilaj cu senile aflat in proprietatea sa, iar la un moment dat, pentru . continuă pe România Liberă

Un om de afaceri din Buzau a murit strivit de utilajul cu senile pe care il conducea

Un om de afaceri din Ramnicu Sarat a murit, duminca, dupa ce a fost strivit de utilajul cu senile pe care il conducea, anunta Mediafax. Barbatul, in varsta de 40 de ani, se indrepta spre localitatea.

Buzau: Un om de afaceri a murit strivit de utilajul cu senile pe care il conducea

Un om de afaceri din Ramnicu Sarat a murit, duminica, dupa ce, aflat la volanul unui utilaj cu senile folosit in special la amenajarea partiilor, a facut o manevra gresita si fost aruncat in afara.

Buzau: 31 de sate sunt inca izolate din cauza zapezii.

Un numar de 31 de sate din 13 comune din judetul Buzau erau inca izolate, vineri dimineata, din cauza zapezii care a blocat soselele de acces catre aceste localitati, iar doua drumuri nationale erau inca inchise, transmite Mediafax. Potrivit Comandamentului Judetean pentru Situatii de Urgenta Buzau, cele 31 de sate izolate sunt din localitatile Bala Alba, Boldu, Bradeanu, Cochirleanca, Largu, Murgesti, Pietroasele, Robeasca, Rusetu, Sageata, Scutelnici, Vilcelele si Pardosi. Acelasi document .

Breasla care conduce din umbra Romania

Stiti acele liste cu masonii care guverneaza in secret lumea? Listele astea ajung de obicei sa circule prin tot Internetul, rasar de te miri unde. Se fac emisiuni la televizor despre ele. Ei bine, lista de mai jos nu e secreta. Nu e oculta. E clara. Adevarata. Publica. Si ne dezvaluie, mai presus de orice indoiala, care este breasla care conduce Romania.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 23:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2305 seconds )