Libnet.ro
UNICEF

07:15

La Buzau, Revolutia a inceput pe 22 decembrie. Cele mai multe victime au fost inregistrate in Palatul Comunal

Adevărul Adevărul,
La Buzau, Revolutia a inceput pe 22 decembrie. Cele mai multe victime au fost inregistrate in Palatul Comunal

La Buzau, Revolutia a inceput pe 22 decembrie 1989. in cele trei zile de gherila urbana au murit revolutionari, militari care credeau ca lupta impotriva teroristi, dar si nevinovati surprinsi in schimburi de focuri. Este si cazul asistentei de ambulanta, Maria Tataranu, care a fost ucisa in timp ce intervenea intr-o unitate militara. continuă pe Adevărul

Alocari suplimentare pentru programul Prima Casa. BT a primit cele mai multe fonduri

Banca Transilvania beneficiaza de cea mai mare suplimentare de fonduri in cadrul programului Prima Casa pentru 2015, in valoare de 46 de milioane de lei, fiind urmata de BRD-Groupe Societe Generale, cu o alocare de 44 de milioane de lei, si de Banca Comerciala Romana cu 42 de milioane de lei, reiese dintr-un comunicat al Ministerului Finantelor Publice transmis, luni, Agerpres.

Care sunt cele mai periculoase zone din Gorj in timpul sarbatorilor de iarna

Inspectoratul de Politie al Judetului IPJ) Gorj a intocmit o lista cu zonele cele mai periculoase in perioada sarbatorilor de iarna, unde se inregistreaza cele mai multe infractiuni.

Cum mi-am petrecut ziua de 22 decembrie 1989

Deoarece in jurul acestei zile suntem coplesiti de amintirile celor care au fost prezenti sau au luat parte la evenimentele din 22 decembrie, mi-am spus ca ar fi interesant sa povestesc si eu un episod. Este adevarat, acesta nu se inscrie in actele de eroism sau martiriu din perioada respectiva, cand zeci, sute de oameni au participat activ la doborarea dictaturii, multi dandu-si viata pentru schimbarile care au urmat.

VIDEO Gafa de proportii a presedintelui CJ Gorj la ceremonia de 22 decembrie: Sa intampinam colindatorii la invierea Domnului Iisus Hristos

Presedintele Consiliului Judetean Gorj, Ion Calinoiu, a comis, din nou, o gafa monumentala la ceremonia dedicata zilei de 22 decembrie, care a avut loc astazi in Piata Prefecturii, din Targu Jiu.

Horoscopul zilei - 22 decembrie. Zi minunata pentru cativa nativi norocosi

Horoscop 22 decembrie. Berbec O zi in care iti poti controla impulsurile de moment cu o mare precizie. In conditiile in care tentatii vor fi destule - printre acestea si tentatia de a lasa totul de izbeliste si de a.

22 decembrie in istorie: Ceausescu fuge din Bucuresti. Emil Boc devine prim-ministru

CALENDAR: Ce s-a intamplat la 22 decembrie .

Oscar 2016: Lista scurta a filmelor care pot primi o nominalizare pentru cele mai bune efecte speciale VIDEO

Mad Max, Star Wars 7 si The Martian se numara printre productiile incluse pe lista scurta a lungmetrajelor care au sansa de a primi o nominalizare la premiile Oscar pentru Cele mai bune efecte speciale.

651 de migranti au fost salvati marti in mai multe operatiuni in Marea Mediterana

Mai multe operatiuni desfasurate marti in Marea Mediterana au dus la salvarea a 651 de migranti, au anuntat Garda de coasta si Marina militara italiene, transmite agentia France Presse.

Panica la Londra. Una dintre cele mai mari strazi din capitala Marii Britanii, evacuata

O strada din Londra a fost evacuata dupa ce oamenii care treceau prin zona au observat o masina suspecta, abandonata intr-un loc nepermis. Regent Street este una dintre cele mai aglomerate artere din capitala.

Peste cateva zile va intra in vigoare noul Cod Fiscal. Vezi cele mai importante modificari din zona fiscalitatii

Peste cateva zile va intra in vigoare Noul Cod Fiscal Legea nr. 227/2015 privind Codul fiscal), un document care s-a intins pe durata a nu mai putin de 6 ministri. Drept este ca cel care a condus discutiile si care a fost artizanul noului Cod Fiscal este Dan Manolescu, fost secretar de stat in MFP, reintors in consultanta fiscala privata dupa ce si-a finalizat proiectul. Actualul Cod, care va intra in vigoare la 1 ianuarie 2016 este o lege despre care nimeni nu poate afirma in mod definitiv ca este un Cof bun sau prost. Tendinta generala este de crestere a sarcinii fiscale asupra persoanei fizice, in special profesiile independente, PFA-urile vor suporta costul reducerii TVA. Relaxarea fiscala nu se regaseste pentru companii, acestea platind cam aceleasi impozite ca in 2015, dublate de cresteri de sarcini fiscale aplicate persoanelor fizice. Categoriile cele mai defavorizate sunt persoanele fizice ce desfasoara activitati independente sau profesii libere. Consultati actul normativ aici!.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 07:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2163 seconds )