Libnet.ro
UNICEF

00:07

VIDEO Gafa de proportii a presedintelui CJ Gorj la ceremonia de 22 decembrie: Sa intampinam colindatorii la invierea Domnului Iisus Hristos

Adevărul Adevărul,
VIDEO Gafa de proportii a presedintelui CJ Gorj la ceremonia de 22 decembrie: Sa intampinam colindatorii la invierea Domnului Iisus Hristos

Presedintele Consiliului Judetean Gorj, Ion Calinoiu, a comis, din nou, o gafa monumentala la ceremonia dedicata zilei de 22 decembrie, care a avut loc astazi in Piata Prefecturii, din Targu Jiu. continuă pe Adevărul

Cum mi-am petrecut ziua de 22 decembrie 1989

Deoarece in jurul acestei zile suntem coplesiti de amintirile celor care au fost prezenti sau au luat parte la evenimentele din 22 decembrie, mi-am spus ca ar fi interesant sa povestesc si eu un episod. Este adevarat, acesta nu se inscrie in actele de eroism sau martiriu din perioada respectiva, cand zeci, sute de oameni au participat activ la doborarea dictaturii, multi dandu-si viata pentru schimbarile care au urmat.

La Buzau, Revolutia a inceput pe 22 decembrie. Cele mai multe victime au fost inregistrate in Palatul Comunal

La Buzau, Revolutia a inceput pe 22 decembrie 1989. in cele trei zile de gherila urbana au murit revolutionari, militari care credeau ca lupta impotriva teroristi, dar si nevinovati surprinsi in schimburi de focuri. Este si cazul asistentei de ambulanta, Maria Tataranu, care a fost ucisa in timp ce intervenea intr-o unitate militara.

Horoscopul zilei - 22 decembrie. Zi minunata pentru cativa nativi norocosi

Horoscop 22 decembrie. Berbec O zi in care iti poti controla impulsurile de moment cu o mare precizie. In conditiile in care tentatii vor fi destule - printre acestea si tentatia de a lasa totul de izbeliste si de a.

22 decembrie in istorie: Ceausescu fuge din Bucuresti. Emil Boc devine prim-ministru

CALENDAR: Ce s-a intamplat la 22 decembrie .

MACRO NEWSLETTER 22 Decembrie 2015

Activitatea in industria prelucratoare din regiunea Philadelphia a inregistrat o contractie neasteptata in decembrie 2015, pe fondul accentuarii contractiei comenzilor noi.

Horoscop zilnic, 22 decembrie 2015: Capricornul, fortat de imprejurari sa se maturizeze

Horoscop zilnic, 22 decembrie 2015. Pentru unii nativi, munca depusa se cunoaste prin banii castigati, in timp ce altii sunt rapusi de oboseala acumulata.

HOROSCOP 22 DECEMBRIE. Capricornii primesc ceva dupa care tanjesc de mult. Afla previziunile astrale pentru zodia ta

Horoscop zilnic 22 decembrie. Scorpionii si fecioarele se bucura de succes pe plan social, iar leii si varsatorii trebuie sa decida ce isi doresc de la anul 2016.

VIDEO. Gafa de proportii la Miss Universe 2015

Editia din 2015 a concursului de frumusete Miss Universe, organizata duminica, in Las Vegas, s-a incheiat cu un incident major, dupa ce Ariadna Gutierrez Arevalo din Columbia a fost desemnata cea mai frumoasa femeie din lume, pentru ca apoi gazda show-ului, Steve Harvey, sa anunte ca este vorba de o eroare, astfel ca adevarata Miss Universe 2015 este Pia Alonzo Wurtzbach, candidata din Filipine.

22 Decembrie 1989, ziua in care Ceausescu a fugit din Capitala

ştiri de la Adevărul

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2238 seconds )