Libnet.ro
UNICEF

00:07

Calendar Crestin Ortodox 15 septembrie 2020. Sarbatoare cu cruce neagra: ce nu avem voie sa facem

Playtech Playtech,
Calendar Crestin Ortodox 15 septembrie 2020. Sarbatoare cu cruce neagra: ce nu avem voie sa facem

Pe data de 15 septembrie, in calendarul crestin ortodox este praznuit Sfantul Iosif cel Nou de la Partos. Acesta s-a nascut in anul 1568, in orasul Raguza din Dalmatia. Calendar Crestin Ortodox 15 septembrie 2020 La varsta de 15 ani, el a intrat in manastirea Maicii Domnului din Ohrida. Dupa cinci ani, Sfantul ajunge pe . continuă pe Playtech

Programul Casa Eficienta Energetic incepe in 15 septembrie. Ce conditii trebuie sa indeplinesti pentru a accesa fonduri

Programul Casa Eficienta Energetic incepe pe 15 septembrie 2020, potrivit unui comunicat al Ministerului Mediului. Scopul programului este reducerea consumului de energie din casele romanilor si a.

Horoscop sambata 12 septembrie 2020. Singurele zodii care vor avea un weekend de vis! Leul e printre ele

Astrologii au realizat horoscopul pentru sambata, 12 septembrie 2020. Iata zodiile care vor avea parte de un weekend minunat! Horoscop sambata, 12 septembrie 2020 Se apropie weekendul, iar astrele aduc vesti bune pentru cele mai multe zodii. Iata cine va avea parte de noroc, sambata, 12 septembrie! Horoscop BERBEC Se anunta o zi minunata din .

Metroul din Drumul Taberei se deschide maine, 15 septembrie. Anuntul momentului pentru bucuresteni

Metroul bucurestean se va imbogati cu un nou tronson, incepand de maine, 15 septembrie. Dupa mai bine de 9 ani de tergiversari, promisiuni electorale si nereguli, M5 va fi dat in folosinta. Metroul din Drumul-Taberei, o poveste fara sfarsit in urma cu 9 ani se anunta inceperea constructiei noii linii de metrou din cartierul Drumul-Taberei.

Horoscop 13 septembrie 2020. Singura zodie care va avea noroc la bani! Oare e a ta?

Duminica, 13 septembrie 2020, se anunta a fi o zi cu vesti bune pe care de mult voiam sa le transmitem, dar nu eram siguri pe noi, neconsiderand ca este momentul potrivit. De asemenea, se anunta noroc la bani, dar numai pentru un semn al zodiacului, gasirea sufletului pereche pentru Gemeni si infidelitati in ceea .

Lucian Bode: Magistrala de metrou M5 Drumul Taberei - Eroilor va fi data in circulatie marti, 15 septembrie (VIDEO)

Ministrul Transporturilor, Lucian Bode, a anuntat ca magistrala de metrou M5 Drumul Taberei - Eroilor va fi deschisa marti, 15 septembrie. Lucrarile la aceasta magistrala au inceput in 2011, iar primul.

OFICIAL Metroul Drumul Taberei va fi inaugurat marti, 15 septembrie

Metroul din Drumul Taberei va fi inaugurat marti, 15 septembrie, a anuntat luni ministrul Transporturilor Lucian Bode.

Se inaugureaza Metroul din Drumul Taberei! Magistrala M5 va fi deschisa marti, 15 septembrie, pentru traficul cu calatori UPDATE La ce ora va fi deschisa si care va fi intervalul de circulatie al trenurilor

Magistrala de metrou M5 din cartierul Drumul Taberei va fi inaugurata marti, 15 septembrie, a anuntat ministrul Transporturilor in sedinta de guvern de luni. M5 Raul Doamnei - Eroilor 2, cu extensia la Valea Ialomitei si depou, este prima magistrala de metrou din Bucuresti construita de la zero dupa Revolutie si devine cea mai scumpa lucrare de infrastructura urbana finalizata din tara.

Loto 649 duminica, 13 septembrie 2020. Surpriza majora pentru toti romanii care depun azi un bilet

Toti romanii care au depus un bilet la Loto 649 duminica, 13 septembrie 2020, vor avea parte de o surpriza majora, intrucit Loteria Romana sarbatoreste 114 ani de activitate, fiind astfel una dintre cele mai vechi institutii romanesti, cu o importanta traditie in sustinerea proiectelor de interes public national. Loto 649 duminica, 13 septembrie 2020.

Rezultate Loto 6 din 49, duminica, 13 septembrie 2020. Numerele norocoase validate de Loteria Romana

Una dintre cele mai vechi institutii romanesti este Loteria Romana. Aceasta sarbatoreste 114 ani de activitate, ocazie cu care organizeaza Trageri Speciale Loto Aniversare, duminica 13 septembrie. Vor avea loc o tragere principala si si una suplimentara, pentru fiecare dintre jocurile Loto 649, Joker si Loto 540. Loteria Romana a validat numerele castigatoare pentru tragerea .

Cum o sa inceapa scoala pe 14 septembrie 2020. Ce scenarii au cei de la Ministerul Educatiei

Ministerul Educatii a facut declaratii de ultima ora cu privire la inceperea scolii. Purtatorul de cuvant al Ministerului Educatiei a vorbit despre cele mai importante aspecte ale organizarii orelor de curs, incepand cu 14 septembrie. Cum incepe scoala pe 14 septembrie. Care sunt scenariile Ministerului Educatiei in noul an scolar scolar, unitatile de invatamant vor .

ştiri de la Playtech

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2082 seconds )