Libnet.ro
UNICEF

01:05

CALENDAR ORTODOX 15 NOIEMBRIE. Ce sfant este sarbatorit astazi?

Antena3 Antena3,
CALENDAR ORTODOX 15 NOIEMBRIE. Ce sfant este sarbatorit astazi?

Postul Craciunului este primul post din anul bisericesc si ultimul din anul civil. Din randuielile bisericesti aflam ca se lasa sec in seara zilei de 14 noiembrie, insa, cand aceasta. continuă pe Antena3

CALENDAR ORTODOX 12 NOIEMBRIE. Ce sfant este sarbatorit astazi?

Sfantul Atanasie Todoran este praznuit de Biserica Ortodoxa pe 12 noiembrie. Mentionam ca in perioada 22-24 octombrie 2007, s-a hotarat canonizarea Sfintilor Martiri si Marturisitori:.

CALENDAR ORTODOX 14 NOIEMBRIE. Ce sfant este sarbatorit astazi?

Originar din Betsaida Galileii, Sfantul Apostol Filip este cel de-al treilea Apostol chemat la misiune de catre Mantuitorul nostru, Iisus Hristos. Sfantul Filip, intalnindu-l pe.

CALENDAR ORTODOX 13 NOIEMBRIE. Ce sfant este sarbatorit astazi?

Sfantul Ioan Gura de Aur s-a nascut la Antiohia, anul nasterii sale fiind plasat intre 344 si 354. A fost botezat la varsta de 20 de ani si a studiat filosofia, sub indrumarea lui.

Vocea Romaniei Live Video pe Pro TV Editia de vineri, 15 noiembrie

Cel de-al noualea sezon al talentshow-ului Vocea Romaniei a debutat pe 6 septembrie 2019 la Pro TV. Pavel Bartos revinnd in functia de prezentator. in sezonul 9, Andra este inlocuita de Horia Brenciu, in timp ce Smiley, Irina Rimes si Tudor Chirila isi pastreaza rolurile de antrenori. in seara aceasta, 15 noiembrie de la ora .

Postul Craciunului incepe oficial pe 15 noiembrie. De ce sunt interzise cu desavarsire placerile trupesti

Al doilea post ca importanta dupa cel al Pastelui, postul Craciunului tine 40 de zile, incepand cu data de 15 noiembrie si sfarsind la 25 decembrie, lasand sec in seara Sfantului Filip, pe 14 noiembrie. Cea mai aspra zi de postire pentru sarbatoarea Craciunului este ajunul Nasterii Domnului.

HOROSCOP. Sfatul Arhanghelului Mihail pentru zodii 15 noiembrie. Berbecii invata lectii din provocari, Racii trebuie sa ceara ajutor

Iata pentru VINERI 15 NOIEMBRIE 2019 calauzirea pentru fiecare zodie de la Arhanghelul Mihail si ingerii sai. Arhanghelul Mihail este foarte puternic, fiind coordonatorul tuturor arhanghelilor si fiintelor de.

iUmor Live Stream Online pe Antena 1 Editia de vineri, 15 noiembrie

Fanii emisiunii iUmor pot urmari Live pe Antena 1 editia de vineri, 15 noiembrie! Scena celebrei emisiuni se va umple de umor de buna calitate, iar cei trei jurati la fel de celebri vor fi dati pe spate din nou de numerele de stad-up comedy si de magie care vor incanta publicul si telespectatorii. Mihai .

HOROSCOP DRAGOSTE 15 NOIEMBRIE. Balantele readuc pasiunea in cuplu, Taurii singuri isi gasesc dragostea

Iata horoscopul zilnic dragoste pentru azi, VINERI 15 noiembrie 2019. Dupa Luna plina in Taur de marti, iata ca Luna continua sa ne ofere influentele sale variate in functie de zodia.

HOROSCOP 15 NOIEMBRIE. Leii trebuie sa fie rabdatori, Pestii se simt bine emotional

Iata horoscopul zilei de azi VINERI 15 NOIEMBRIE 2019; dupa Luna plina in Taur de marti, iata ca Luna continua sa ne ofere influentele sale variate in functie de zodia pe care o traverseaza.

HOROSCOP 15 noiembrie, cu Camelia Patrascanu. Leii au parte de succes. Taurii sunt preocupati de bani

HOROSCOP Camelia Patrascanu a prezentat horoscopul pentru ziua de 15 noiembrie. Prima parte a zilei aduce ceva agitatie. Unii se pregatesc de weekend si sunt pe drum. Mare atentie la drum, e Mercur.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1991 seconds )