Libnet.ro
UNICEF

01:05

Calendar ortodox 16 iunie. Ce sfant este sarbatorit astazi

Antena3 Antena3,
Calendar ortodox 16 iunie. Ce sfant este sarbatorit astazi

Calendar ortodox 16 iunie. Sfantul Tihon a fost sfintit episcopul Amatundei Cipru). Tatal lui Tihon a fost brutar. Din viata sa aflam ca fiind pus de tatal sau sa vanda paine, el o daruia saracilor fara plata. continuă pe Antena3

Calendar ortodox 14 iunie. Ce sfant este pomenit astazi

Calendar ortodox 14 iunie. Sfantul Proroc Elisei a fost agricultor. A fost chemat de Ilie, din porunca dumnezeiasca, la misiunea de proroc. Ilie i-a descoperit lui Elisei revelatia dumnezeiasca si a cerut cu lacrimi de la Dumnezeu, ca indoit sa-i dea acestuia harul prezent in el. Elisei si-a parasit casa si familia si a urmat lui Ilie. L-a urmat pe Ilie pana la inaltarea acestuia la cer, cand i-a preluat cojocul, dar si darul profetic.

Calendar ortodox 13 iunie. Ce sfanta este sarbatorita astazi

Calendar ortodox 13 iunie. Sfanta Mucenita Achilina s-a nascut in Biblos, cetate din Palestina, din parinti crestini. La varsta de sapte ani, Sfanta Achilina cunoastea toate tainele credintei crestine, iar la varsta de 15 ani, a inceput sa le invete pe fetele de aceeasi varsta credinta in Hristos si le indemna sa nu se inchine idolilor.

Calendar ortodox 15 iunie. incepe postul Sfintilor Petru si Pavel

Calendar ortodox 15 iunie. Sfantul Proroc Amos s-a nascut in satul Tecoa de langa Betleem si a trait in secolul al VIII lea i. Hr. A pazit turmele de porci ale unui om bogat din Ierusalim, pana la alegerea sa ca proroc.

Horoscop. Sfatul Arhanghelului Mihail pentru zodii 16 iunie. Balantele vor sa inspire alti oameni, Berbecii au nevoie sa isi exprime sentimentele

Horoscop. Iata pentru MARTI 16 IUNIE 2020 calauzirea pentru fiecare zodie de la Arhanghelul Mihail si ingerii sai. Arhanghelul Mihail este foarte puternic, fiind coordonatorul tuturor arhanghelilor si fiintelor de lumina.

Horoscop tarot 16 iunie. Taurii au parte de conflicte, Balantele trebuie sa dea dovada de rabdare

Horoscop tarot 16 iunie. Iata mesajul zilei de MARTI 16 IUNIE 2020 pentru fiecare zodie!.

Horoscop 16 iunie. Taurii vor detine controlul, Capricornii intra in conflict

Horoscop 16 iunie. Iata horoscopul zilei de azi MARTI 16 IUNIE 2020. Luna paraseste Berbecul si se indreapta spre Taur, de aceea si mintea ta se va indrepta spre lucruri mai practice.

Horoscop dragoste 16 iunie. Gemenii se simt iubiti, Varsatorii au o zi minunata

Horoscop dragoste 16 iunie. Iata horoscopul zilnic dragoste pentru azi, MARTI 16 iunie 2020; Ne indreptam direct spre eclipsa solara, dar si de Luna noua din weekend. Poti simti o presiune negativa pe masura ce Mercur va intra in miscare retrograda, iar solstitiul de vara se apropie. Valuri uriase de incertitudine te pot cuprinde, dar nu trebuie sa te dai batut!.

Prognoza meteo, azi, 16 iunie 2020. Instabilitatea atmosferica va fi in continuare accentuata

Marti, 16 iunie 2020, potrivit prognozei meteo transmisa de Administatia Nationala de Meteorologie, instabilitatea atmosferica va fi in continuare accentuata in cea mai mare parte a tarii, iar temperaturile.

Horoscop. Mesajul Fecioarei Maria pentru 16 iunie. Leii sunt optimisti, Scorpionii sunt devotati

Horoscop. Primeste cu inima deschisa un mesaj al zilei de MARTI 16 IUNIE 2020 cu scop de imputernicire, sustinere si claritate pentru calatoria ta de viata.

Horoscop 16 iunie 2020. Varsatorii sunt castigatori. Berbecii au probleme in cuplu

Horoscop 16 iunie 2020. Iata care sunt previziunile astale pentru ziua de marti.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2104 seconds )