Libnet.ro
UNICEF

13:15

Calin Popescu Tariceanu cere amanarea alegerilor locale. Care este motivul

Antena3 Antena3,
Calin Popescu Tariceanu cere amanarea alegerilor locale. Care este motivul

Presedintele ALDE, Calin Popescu Tariceanu, candidat la Primaria generala a Capitalei, afirma ca a cerut amanarea alegerilor locale. Motivul? Campania electorala nu se poate desfasura in conditii normale din cauza masurilor luate pentru combaterea pandemiei. continuă pe Antena3

Tariceanu cere amanarea alegerilor locale: Ce sa voteze, mastile de pe figura noastra? E de presupus ca participarea la vot sa fie mai mica decat in trecut

Presedintele ALDE, Calin Popescu Tariceanu, care candideaza la Primaria generala a Capitalei, spune ca a cerut amanarea alegerilor locale deoarece campania nu se poate desfasura in conditii normale din cauza masurilor luate pentru combaterea pandemiei. El considera si ca participarea la vot va fi mai mica decat in trecut si vor fi candidati alesi cu 10 sau 15 la suta din numarul total al alegatorilor.

CALIN POPESCU TARICEANU: Amanarea alegerilor locale, chiar si un an, nu ar fi o problema insurmontabila

Presedintele ALDE, Calin Popescu Tariceanu, sustine ca amanarea alegerilor locale, chiar si cu un an, nu ar fi o problema insurmontabila, in conditiile in care scrutinul din septembrie nu se poate desfasura in conditii normale, conform Agerpres.

Se amana alegerile locale 2020? Anuntul facut de Calin Popescu Tariceanu, presedintele ALDE

Desi ar urma sa aiba loc in mai putin de o luna, se pare ca alegerile locale 2020 sunt in pericol. Anuntul a fost facut de Calin Popescu Tariceanu, presedintele ALDE. Alegerile locale 2020 vor avea sau nu loc? Candidat la Primaria Generala a Capitalei, Calin Popescu Tariceanu a declarat ca a cerut amanarea alegerilor .

CALIN POPESCU TARICEANU: Pe un tintar facut astazi cu toti parlamentarii, excluzand PNL, USR, PMP, motiunea va trece

Presedintele ALDE, senatorul Calin Popescu Tariceanu, a declarat astazi, la Galati, ca asa cum se prezinta astazi lucrurile in Parlament, motiunea de cenzura, ce urmeaza sa fie votata luni, va trece.

Calin Popescu Tariceanu: Este inadmisibil sa tratati atat de iresponsabil o problema atat de importanta!

Calin Popescu Tariceanu, liderul ALDE, i-a acuzat pe Ludovic Orban si presedintele Klaus Iohannis de iresponsabilitate in cazul mastilor pe care elevii ar fi trebuit sa le primeasca la inceputul anului scolar, dar despre care Iohannis a anuntat, ieri, ca nu este obligatia guvernului.

Calin Popescu Tariceanu, atac la Basescu: Acum stim ca il cheama Petrov

Calin Popescu Tariceanu, liderul ALDE si candidat la Primaria Capitalei, l-a atacat pe contracandidatul sau, Traian Basescu, intr-o postare pe Facebook.

Turcan nu exclude ca baroni locali ai PSD sa sustina amanarea alegerilor locale pentru a avea mai multe sanse de a fi realesi prin erodarea PNL

Vicepremierul Raluca Turcan considera ca unii baroni locali ai PSD care se afla chiar in proximitatea zero a domnului Ciolacu iau in calcul amanarea alegerilor locale pentru ca, prin erodarea guvernarii, sa aiba mai multe sanse de a fi realesi la un scrutin care ar fi organizat ulterior datei de 27 septembrie.

Raluca Turcan sustine ca baronii PSD vor amanarea alegerilor locale pentru a avea mai multe sanse de a fi realesi, prin erodarea guvernarii liberale

Vicepremierul Raluca Turcan a sustinut ca unii baroni locali ai PSD forteaza amanarea alegerilor locale in speranta ca, in timp, guvernarea PNL se va eroda, iar sansele lor de a fi realesi vor creste.

Nicusor Dan, despre Firea: Cred ca se teme si si-ar dori amanarea alegerilor; am avut o izolare a sa de catre aliatii traditionali

Candidatul Dreptei la Primaria Capitalei, Nicusor Dan, crede ca principalul sau contracandidat, Gabriela Firea, isi doreste amanarea alegerilor locale pentru ca se teme de scrutin.

Florin Citu: Am alocat un miliard lei pentru organizarea in siguranta a alegerilor locale

Florin Citu, ministrul Finantelor, nu este de acord cu amanarea alegerilor locale din 27 septembrie .

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 13:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2104 seconds )