Libnet.ro
UNICEF

18:45

Calin Popescu Tariceanu: Este inadmisibil sa tratati atat de iresponsabil o problema atat de importanta!

Antena3 Antena3,
Calin Popescu Tariceanu: Este inadmisibil sa tratati atat de iresponsabil o problema atat de importanta!

Calin Popescu Tariceanu, liderul ALDE, i-a acuzat pe Ludovic Orban si presedintele Klaus Iohannis de iresponsabilitate in cazul mastilor pe care elevii ar fi trebuit sa le primeasca la inceputul anului scolar, dar despre care Iohannis a anuntat, ieri, ca nu este obligatia guvernului. continuă pe Antena3

Calin Popescu Tariceanu, atac la Basescu: Acum stim ca il cheama Petrov

Calin Popescu Tariceanu, liderul ALDE si candidat la Primaria Capitalei, l-a atacat pe contracandidatul sau, Traian Basescu, intr-o postare pe Facebook.

TARICEANU CATRE GUVERNANTI: E inadmisibil sa nu gasiti cateva milioane pentru a da masti la inceputul scolii

Presedintele ALDE, Calin Popescu-Tariceanu, a criticat autoritatile ca nu asigura masti de protectie elevilor si profesorilor in noul an scolar.

TARICEANU: Nicusor Dan pare un dinozaur care nu intelege lumea in care s-a trezit subit

Presedintele ALDE, Calin Popescu-Tariceanu, candidat la functia de primar general al Capitalei, a afirmat, marti, ca Nicusor Dan, contracandidat al sau, pare ca este un dinozaur care nu intelege lumea in care s-a trezit subit, in conditiile in care are drept slogan de campanie lupta anticomunista, conform Agerpres.

Tariceanu si-a lansat programul pentru Primaria Capitalei: transport public gratuit si subventii pentru centrale de apartament

Subventionarea achizitiei de centrale individuale de apartament, transportul public gratuit si amplasarea Columnei lui Traian in Piata Victoriei se numara printre proiectele pe care le propune pentru Bucuresti fostul premier Calin Popescu-Tariceanu, candidat ALDE la Primaria Capitalei.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 18:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2079 seconds )