Libnet.ro
UNICEF

08:30

Calin Popescu Tariceanu: Se va decide o plafonare a indemnizatiei pentru cresterea copilului

Hotnews Hotnews,
 Calin Popescu Tariceanu: Se va decide o plafonare a indemnizatiei pentru cresterea copilului

Calin Popescu Tariceanu a anuntat luni ca se va introduce o plafonare a indemnizatiei pentru cresterea copilului, fara a preciza insa ce suma este avuta in vedere. Acesta a citat ca exemplul veniturile din tranzactiile imobiliare care in prezent intra in calculului indemnizatiei, ceea ce nu e normal. continuă pe Hotnews

VIDEO. Ministrii Cabinetului Tudose au dat din nou socoteala coalitiei de guvernare PSD-ALDE. Calin Popescu Tariceanu, despre pensiile militarilor: Asa cum functioneaza astazi, Legea reprezinta o anomalie. Sa fie clar, nu se micsoreaza nicio pensie!

Liderii coalitiei de guvernare PSD - ALDE vor discuta, luni, de la ora 12. 00, despre modificarea Legii pensiilor militare, subiect asupra caruia ministrul Apararii, Adrian Tutuianu, a insistat ca este necesar sa se aduca anumite corectii.

USR cere Guvernului Tudose sa nu modifice legislatia de acordare a indemnizatiei pentru parinti

Partidul Uniunea Salvati Romania dezaproba intentia Guvernului Tudose de a modifica regulile pentru acordarea indemnizatiei pentru mame si tati in concediu de crestere a copilului, se arata intr-un comunicat de presa remis redactiei.

Indemnizatiile pentru cresterea copilului vor fi plafonate la un maximum 1.800 de euro pe luna

Ministrul Muncii, Lia Olguta Vasilescu, a declarat ieri, la Antena 3, ca Guvernul va intra cu celeritate si in indemnizatiile pentru cresterea copilului, astfel incat acestea sa fie plafonate la un maximum de 1. 800 de euro pe luna, urmand ca in aproximativ doua saptamani sa fie adoptata o OUG prin care sa se reglementeze aceasta chestiune.

Olguta Vasilescu: Indemnizatiile pentru cresterea copilului vor fi plafonate la maximum 1.800 de euro pe luna

Ministrul Muncii, Lia Olguta Vasilescu, a declarat duminica, la Antena 3, ca Guvernul va intra cu celeritate si in indemnizatiile pentru cresterea copilului, astfel incat acestea sa fie plafonate la un maximum de 1. 800 de euro pe luna, urmand ca in aproximativ doua saptamani sa fie adoptata o OUG prin care sa se reglementeze aceasta chestiune, potrivit News. ro.

Ministrul Muncii, Olguta Vasilescu: Indemnizatiile pentru cresterea copilului vor fi plafonate la 1800 de euro

Ministrul Muncii, Lia Olguta Vasilescu, a anuntat, duminica seara, ca indemnizatiile pentru cresterea copilului vor fi plafonate la 1800 de euro.

Olguta Vasilescu: Indemnizatiile pentru cresterea copilului vor fi plafonate la un maximum 1.800 de euro pe luna

Ministrul Muncii, Lia Olguta Vasilescu, a declarat in emisiunea Subiectiv, la Antena 3, ca Guvernul va intra cu celeritate si in indemnizatiile pentru cresterea.

Guvernul va mai adopta saptamana aceasta doua OUG: Una pentru cresterea amenzilor pentru angajari la negru si una pentru cresterea usoara a indemnizatiilor pentru persoane cu hadicap - surse

In afara de actul normativ privind pensiile speciale, guvernul va mai adopta saptamana aceasta doua masuri prin ordonante de urgenta, au declarat surse guvernamentale pentru HotNews.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2311 seconds )