Libnet.ro
UNICEF

01:05

Calin Popescu Tariceanu, despre amendamentele depuse de Traian Basescu la Legea gratierii: Ma voi pronunta prin vot

Antena3 Antena3,
Calin Popescu Tariceanu, despre amendamentele depuse de Traian Basescu la Legea gratierii: Ma voi pronunta prin vot

Presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu, a declarat joi, referitor la amendamentele depuse de Traian Basescu la proiectul Legii gratierii, ca fiecare parlamentar are dreptul la initiativa legislativa. continuă pe Antena3

Calin Popescu Tariceanu, despre amendamentele propuse de Basescu pentru Legea gratierii: Nu le-am vazut, o sa ma pronunt prin vot

Presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu, a afirmat, referitor la amendamentele depuse de Traian Basescu la proiectul Legii gratierii, ca fiecare parlamentar are dreptul la initiativa legislativa si la opinie si ca el se va pronunta prin vot in legatura cu modificvarile propuse de liderul PMP.

Calin Popescu Tariceanu, despre noile prerogative obtinute de presedintele Turciei: Ma ingrijoreaza acumularea de putere in mana unei persoane

Presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu, a declarat, marti, ca este ingrijorat de situatia din Turcia, considerand ca acumularea de putere in mana unei singure persoane nu poate aduce niciun beneficiu.

Eugen Tomac (PMP), despre amendamentele depuse de Basescu la Legea gratierii: Nu au fost discutate in partid, sunt ale presedintelui Basescu nu ale partidului

Liderul deputatilor PMP Eugen Tomac a declarat joi ca amendamentele pe care Traian Basescu, senator PMP, le-a depus la proiectul Legii gratierii nu au fost discutate in partid si nu sunt ale PMP, ci doar ale lui Basescu, presedintele PMP. El a declarat ca aceasta problema va fi discutata intr-o sedinta de partid saptamana viitoare.

Calin Popescu Tariceanu, dupa intalnirea cu Frans Timmermans: Nu as vrea sa vad o noua divizare a Europei. Romania va scapa de MCV, cel mai probabil, in 2018

Frans Timmermans face joi o vizita in Romania, iar dupa intalnirea cu el, Calin Popescu Tariceanu a transmis ca au avut discutii despre mersul Uniunii Europene in viitor.

Presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu, amana depunerea candidaturii pentru sefia ALDE

Presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu, a declarat ca nu si-a depus candidatura pentru functia de presedinte ALDE, adaugand ca asteapta ultima clipa pentru aceasta actiune.

Calin Popescu-Tariceanu: ASF a luat masurile care se impuneau in fata unei actiuni de dezinformare grava

Presedintele Senatului, Calin Popescu-Tariceanu, sustine ca nu este necesar un nou raport al Comisiilor economice din Parlament referitor la Autoritatea de Supraveghere Financiara ASF) in contextul.

Presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu: Nu stiu daca prinderea lui Sebastian Ghita ar putea face lumina in cazul alegerilor din 2009

Presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu, a declarat ca trebuie lamurit cazul alegerilor din 2009, iar persoanele implicate ar trebui sa fie anchetate.

Nu le-am vazut, o sa ma pronunt prin vot

Presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu, a declarat astazi, referitor la amendamentele depuse de Traian Basescu la proiectul Legii gratierii, ca fiecare parlamentar are dreptul la initiativa legislativa si la opinie si ca el se va pronunta prin vot in legatura cu modificvarile propuse de liderul PMP.

Calin Popescu Tariceanu, dupa intalnirea cu Frans Timmermans: Se discuta foarte intens despre o Europa cu mai multe viteze. Aceasta formula ar putea duce la o noua divizare a Europei(VIDEO)

Prim-vicepresedintele Comisiei Europene, Frans Timmermans, efectueaza joi o vizita oficiala in Romania. Liderul european s-a intalnit in cusrul diminetii cu presedintele Senatului.

Tariceanu despre ancheta prezidentialelor din 2009: Ce apare in spatiul public merita investigat de o comisie parlamentara

Presedintele Senatului, Calin Popescu-Tariceanu, a declarat, astazi, ca informatiile din spatiul public legate de alegerile prezidentiale din 2009 merita sa fie investigate de o comisie.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2101 seconds )