Libnet.ro
UNICEF

13:15

Calin Popescu Tariceanu, dupa declaratiile lui Basescu despre Coldea si Kovesi: Fac un apel catre presedintele Iohannis sa verifice si sa ii demita pe cei doi sefi de institutie daca se dovedeste adevarat

B1 B1,
Calin Popescu Tariceanu, dupa declaratiile lui Basescu despre Coldea si Kovesi: Fac un apel catre presedintele Iohannis sa verifice si sa ii demita pe cei doi sefi de institutie daca se dovedeste adevarat

Presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu, a emis un comunicat de presa in care face un apel catre presedintele Klaus Iohannis sa verifice afirmatiile facute de Traian Basescu ca Florian Coldea,. continuă pe B1

il cunosc bine pe Bogdan Olteanu, nu ar fi facut ce spune DNA. Calin Popescu Tariceanu, despre dosarul viceguvernatorului BNR

Calin Popescu Tariceanu ar fi implicat in dosarul lui Bogdan Olteanu care este acuzat de trafic de influenta. Acesta ar fi primit de la Sorin Ovidiu Vantu un milion de euro pentru a-si expune.

Al doilea om in stat, Calin Popescu Tariceanu, atac dur la adresa presedintelui Iohannis

Presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu, care ar fi implicat in dosarul Vintu-Olteanu, a lansat un atac, vineri, la adresa presedintelui Klaus Iohannis. Dupa ce a spus ca seful statului.

Reactia dura a lui Calin Popescu Tariceanu la denuntul lui Sorin Ovidiu Vantu

Seful Senatului Calin Popescu Tariceanu a reactionat dur dupa ce in presa a aparut informatia ca Sorin Ovidiu Vantu a depus plangere la DNA impotriva sa.

Calin Popescu Tariceanu, atac acid la adresa Alinei Gorghiu: Daca nu era Bogdan Olteanu, ea nu era nimic

Seful Senatului Calin Popescu Tariceanu a lansat un atac acid la adresa copresedintelui PNL Alina Gorghiu, in contextul retinerii viceguvernatorului BNR Bogdan Olteanu sub acuzatia de trafic de influenta,.

Raspunsul dur al presedintelui Klaus Iohannis pentru Tariceanu: Declaratiile unor persoane trimise in judecata nu au credibilitate

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, ii raspunde presedintelui Senatului, Calin Popescu Tariceanu, dupa ce acesta i-a cerut sa-i demita pe Laura Codrita Kovesi, sefa DNA, si pe Florian Condrea,.

Calin Popescu-Tariceamu, reactie dupa ce numele sau a aparut in noul dosar al lui SOV

Copresedintele ALDE Calin Popescu-Tariceanu refuza sa comenteze informatiile aparute in mass-media referitoare la implicarea sa intr-un nou dosar instrumentat de DNA, aratand ca,.

Lovitura pe scena politica! Calin Popescu Tariceanu vrea alegeri anticipate

Calin Popescu Tariceanu, presedintele ALDE si presedintele Senatului, a anuntat ca si-ar dori ca in Romania sa fie organizate alegeri parlamentare anticipate. Trebuie sa gasim o modalitate care sa duca organizarea alegerilor in conditii meteorologice favorabile. , a spus Tariceanu.

Calin Popescu-Tariceanu, apel catre Presedintele Iohannis

Calin Popescu-Tariceanu a publicat pe pagina sa de Facebook un apel pe care il adreseaza presedintelui Romaniei Klaus Iohannis prin care ii cere celui mai inalt om in stat sa se.

Triumviratul Basescu-Ponta-Tariceanu. Ce interese comune ii unesc pe fostii inamici aparent ireductibili

In cautare de aliati, cei mai mari rivali politici ai ultimilor ani Traian Basescu, Victor Ponta si Calin Popescu Tariceanu incep sa se reevalueze reciproc. Fostul premier accepta sfaturi de la fostul presedinte, iar Tariceanu a tinut sa-i scoata in evidenta calitatile lui Basescu. Specialistii nu exclud o alianta anti-Iohannis formata din PSD-ALDE-PMP.

Tariceanu, despre cazul Olteanu: o poveste extrem de dubioasa si cusuta cu ata alba

Copresedintele ALDE Calin Popescu-Tariceanu considera ca dosarul in care este cercetat Bogdan Olteanu reprezinta o poveste extrem de dubioasa si cusuta cu ata alba, afirmand ca acesta nu ar fi putut sa faca ceea ce sustin procurorii.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 13:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2838 seconds )