Libnet.ro
UNICEF

20:01

Lovitura pe scena politica! Calin Popescu Tariceanu vrea alegeri anticipate

Antena3 Antena3,
Lovitura pe scena politica! Calin Popescu Tariceanu vrea alegeri anticipate

Calin Popescu Tariceanu, presedintele ALDE si presedintele Senatului, a anuntat ca si-ar dori ca in Romania sa fie organizate alegeri parlamentare anticipate. Trebuie sa gasim o modalitate care sa duca organizarea alegerilor in conditii meteorologice favorabile. , a spus Tariceanu. continuă pe Antena3

Calin Popescu Tariceanu: De la actualul guvern nimeni nu mai are asteptari, s-a erodat mai repede decat am crezut

Calin Popescu Tariceanu, presedintele Senatului, trage un semnal de alarma in privinta viitorului economic al Romaniei, prin prisma relatiei cu Fondul Monetar International, una care impiedica.

Calin Popescu Tariceanu: PNL va ajunge la guvernare numai daca va fi o coalitie cu PSD-ul

Calin Popescu Tariceanu, presedintele Senatului, a vorbit despre urmatoarea majoritate parlamentara care se va forma dupa alegerile din toamna.

ALDE vrea alegeri anticipate

Copresedintii ALDE Calin Popescu-Tariceanu si Daniel Constantin propun organizarea de alegeri anticipate, sustinand ca cele doua variante oferite de Executiv pentru parlamentare - 4 sau 11 decembrie - nu sunt bune, pentru ca este posibil ca participarea la urne sa fie redusa.

Liderii ALDE cer organizarea de alegeri anticipate in octombrie sau noiembrie: Pentru asta, toti parlamentarii trebuie sa isi dea demisia mai devreme

Liderii ALDE Calin Popescu Tariceanu si Daniel Constantin cer organizarea de alegeri anticipate in luna octombrie. Premierul Dacian Ciolos a propus doua date pentru organizarea scrutinului parlamentar din.

Tariceanu: Despre Basescu nu poti sa spui ca e prost. E erodat, are experienta, are multe calitati. El este un tip redutabil in politica

Calin Popescu Tariceanu ii recunoaste calitatile fostului presedinte Traian Basescu. intr-un interviu pentru RTV, seful Senatului a declarat ca Basescu are multe calitati si ca.

Tariceanu: Despre Basescu nu poti sa spui ca e prost. E erodat, are experienta, are multe calitati. Are si foarte multe defecte

Presedintele Senatului, Calin Popescu-Tariceanu, a declarat, duminica seara, la Romania Tv, ca liderul PMP Traian Basescu este un tip redutabil in politica si, chiar daca are defecte, nu se poate spune despre el ca este prost, precizand insa ca nu vede posibila varianta in care sa fie numit premier dupa alegerile parlamentare.

Triumviratul Basescu-Ponta-Tariceanu. Ce interese comune ii unesc pe fostii inamici aparent ireductibili

In cautare de aliati, cei mai mari rivali politici ai ultimilor ani Traian Basescu, Victor Ponta si Calin Popescu Tariceanu incep sa se reevalueze reciproc. Fostul premier accepta sfaturi de la fostul presedinte, iar Tariceanu a tinut sa-i scoata in evidenta calitatile lui Basescu. Specialistii nu exclud o alianta anti-Iohannis formata din PSD-ALDE-PMP.

Tariceanu sustine ca dosarul impotriva lui este FABRICAT de DNA si afecteaza imaginea Senatului

Presedintele Senatului, Calin Popescu-Tariceanu, a declarat, duminica seara, ca dosarul in care este trimis in judecata de procurorii DNA nu are nimic de-a face cu dosarul retrocedarilor ilegale, ci este un dosar fabricat, care afecteaza inclusiv institutia Senatului.

ALDE vrea alegeri anticipate

Daniel Constantin, copresedintele al formatiunii ALDE, a propus astazi ca toti parlamentarii din actuala legislatura sa demisioneze pentru a se putea organiza alegeri anticipate mai devreme de luna decembrie, pentru ca participarea la urne sa fie mai ridicata.

ştiri de la Antena3

actualitate, 20:01

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2438 seconds )