Libnet.ro
UNICEF

01:05

Calin Popescu Tariceanu: Este o gluma ca Victor Ponta ar putea fi implicat in intarzierea curselor TAROM

B1 B1,
Calin Popescu Tariceanu: Este o gluma ca Victor Ponta ar putea fi implicat in intarzierea curselor TAROM

Dupa ce zeci de parlamentari PNL, blocati pe aeroporturi, l-au acuzat pe Victor Ponta ca ar fost implicat in intarzirea curselor TAROM care au adus parlamentarii din tara la Bucuresti pentru a participa la. continuă pe B1

Victor Ponta, de ziua NATO in Romania: Aderarea noastra la Alianta Nord Atlantica este una dintre marile realizari ale perioadei post-Revolutie

Premierul Victor Ponta apreciaza, cu ocazia Zilei NATO in Romania, ca aderarea Romaniei la Alianta Nord Atlantica este una dintre marile realizari ale perioadei post-Revolutie, subliniind ca tara noastra.

Victor Ponta, despre acuzatia liberalilor ca PSD vrea sa lase fara obiect sesizarea la Curtea Constitutionala privind statutul: Nu inteleg, sunt suparati ca modificam asa repede?

Liderul PSD Victor Ponta a declarat, in urma sedintei partidului, ca a facut un apel la parlamentarii social-democrati sa vina la plenul reunit al celor doua camere ale Parlamentului, convocat marti, chiar daca este saptamana mare pentru parlamentarii ortodocsi sau a treia zi de Paste pentru catolici, si ca i-a rugat si pe liberali sa participe, ca de fapt ei au facut sesizarea la Curtea Constitutionala privind legea statutului deputatilor si senatorilor.

Victor Ponta, mesaj de ziua NATO: Aderarea Romaniei la Alianta Nord Atlantica, una din marile realizari post-Revolutie

Premierul Victor Ponta a scris, duminica, pe pagina personala de Facebook, ca aderarea Romaniei la NATO este una dintre marile realizari ale perioadei post-Revolutie, iar autoritatile romane isi vor face in continuare datoria fata de aliatii Nord-Atlantici.

Victor Ponta: incasarile la bugetul de stat, peste asteptari

Veniturile la bugetul de stat au fost cu trei - trei miliarde si jumatate lei mai mari fata de nivelul programat in primul trimestru al acestui an, a declarat luni premierul Victor Ponta. Avem o colectare mult.

Victor Ponta prezent la inagurarea unui cartier de locuinte. Investitia va fi realizata de o companie din China

Victor Ponta a fost prezent la la inagurarea unui cartier de locuinte din Craiova care va fi ridicat de firma Shandong Ninjiang SC Construction Group Investment Romania SRL. Pe strada Caracal vor fi construite peste 1800 de locuinte in doi ani.

PNL il acuza pe Victor Ponta ca s-a folosit de Tarom ca sa intarzie Opozitia la sedinta din Parlament

PNL a cerut, marti, premierului Victor Ponta sa lamureasca, public situatia curselor TAROM, acuzandu-l ca se foloseste de institutiile statului pentru a impiedica Opozitia sa fie prezenta la dezbaterea din Parlament privind modificarea Statutului senatorilor si deputatilor.

Victor Ponta, prezent la inaugurarea unui cartier de locuinte in Craiova cu ajutorul chinezilor: Nu am putut sa o refuzam pe Olguta (VIDEO)

Premierul Victor Ponta a fost prezent, marti, la inaugurarea proiectului privind constructia unui cartier de locuinte in Craiova, proiect realizat in parteneriat cu oficiali din China. Premierul a declarat ca nu a.

Victor Ponta: De la 1 iunie reducem TVA la 9% pentru toate produsele agroalimentare

Premierul Victor Ponta a anuntat, marti, in sedinta de Guvern, ca incepand cu data de 1 iunie va fi redusa TVA la 9% pentru toate produsele agroalimentare dar si toate bauturile nealcoolice. Vreau.

Premierul Victor Ponta, despre reducerea TVA: De la 1 iunie, toate produsele agroalimentare vor beneficia de cota de 9%. De la 1 ianuarie 2016, intentionam sa scadem TVA general la 20% (VIDEO)

Premierul Victor Ponta a declarat marti, in sedinta de Guvern, ca va aproba ordonanta de urgenta prin care absolut toate produsele agroalimentare vor beneficia de cota de 9%, informeaza B1 TV. Masura devine.

Premierul Victor Ponta pune piatra de temelie la cartierul chinezesc

Victor Ponta va sosi astazi la Craiova pentru a pune piatra de temelie la cartierul chinezesc. Pe strada Caracal din Craiova vor fi construit peste 1. 800 de locuinte.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2208 seconds )