Libnet.ro
UNICEF

21:00

Victor Ponta, mesaj de ziua NATO: Aderarea Romaniei la Alianta Nord Atlantica, una din marile realizari post-Revolutie

România Liberă România Liberă,
Victor Ponta, mesaj de ziua NATO: Aderarea Romaniei la Alianta Nord Atlantica, una din marile realizari post-Revolutie

Premierul Victor Ponta a scris, duminica, pe pagina personala de Facebook, ca aderarea Romaniei la NATO este una dintre marile realizari ale perioadei post-Revolutie, iar autoritatile romane isi vor face in continuare datoria fata de aliatii Nord-Atlantici. continuă pe România Liberă

Victor Ponta, de ziua NATO in Romania: Aderarea noastra la Alianta Nord Atlantica este una dintre marile realizari ale perioadei post-Revolutie

Premierul Victor Ponta apreciaza, cu ocazia Zilei NATO in Romania, ca aderarea Romaniei la Alianta Nord Atlantica este una dintre marile realizari ale perioadei post-Revolutie, subliniind ca tara noastra.

Victor Ponta, mesaj cu ocazia sarbatorii de Pesah: intre poporul roman si cel evreu exista o relatie de prietenie

Premierul Victor Ponta le ureaza evreilor, printr-un mesaj postat vineri dupa-amiaza, pe pagina sa de socializare, sa aiba o sarbatoare de Pesah plina de bucurie si binecuvantata. Comunitatile evreiesti.

Romania sarbatoreste Ziua NATO. MAE: Alianta Nord-Atlantica ramane principalul garant al securitatii tarii

Duminica se sarbatoreste Ziua NATO, iar Ministerul Afacerilor Externe saluta celebrarea acestei zile, precizand ca Alianta Nord-Atlantica ramane principalul garant al securitatii tarii, Romania urmarind, in 2015, intarirea solidaritatii Aliate,in contextul situatiei de securitate la nivel international si in vecinatatea estica.

Klaus Iohannis, mesaj de ziua NATO

Presedintele Klaus Iohannis a transmis, duminica, un mesaj, pe pagina personala de Facebook, cu ocazia celebrarii zilei NATO. Seful statului a subliniat, cu acest prilej, profesionalismul si curajul de care au dat dovada militarii la diversele misiuni NATO.

Victor Ponta reactioneaza la avertismentul MAE rus

Premierul Victor Ponta a scris pe Twitter ca Guvernul este constient ca deciziile pe care ia sunt cele mai bune pentru Romania si partenerii tarii noastre, in replica la ministerul de Externe rus care a precizat ca Romtnia va suporta consecintele suplimentarii capacitatii NATO.

Victor Ponta: Multa sanatate, bucurie si liniste sufleteasca pentru credinciosii catolici si protestanti care sarbatoresc Pastele si crestinilor ortodocsi care sarbatoresc Floriile!

Victor Ponta le face urari romanilor. Printr-un mesaj postat pe site-ul Guvernului, premierul le-a transmis credinciosilor catolici si protestanti care duminica sarbatoresc Pastele si crestinilor ortodocsi.

Roman rapit in Burkina Faso. Victor Ponta ii cere ministrului Aurescu sa-i transmita lui si presedintelui Iohannis informatii despre situatie

Victor Ponta a cerut ministrului de Externe, Bogdan Aurescu, sa monitorizeze situatia din Burkina Faso, unde a fost rapit un agent de securitate roman, care ar avea si cetatenie franceza. Premierul a cerut ca informatiile obtinute sa ii fie transmise lui si presedintelui Romaniei, Klaus Iohannis. De asemenea, MAE a anuntat ca romanul nu a fost ranit in schimbul de focuri din momentul rapirii.

Cum poate ajunge Victor Ponta un erou. Fara sa demisioneze

Victor Ponta sustine, intr-o postare pe Facebook, ca in primele 3 luni din 2015 avem incasari suplimentare de 1 miliard de euro la buget. Cum nu putem sa-l verificam, trebuie sa-l credem pe cuvant, desi usurinta cu care minte actualul prim-ministru al Romaniei este de notorietate. Dar daca acest miliard suplimentar intr-adevar exista, si nu este doar un artificiu demagogic pe o hartie, atunci premierul Victor Ponta are sansa unica de a se transforma din plagiator intr-un erou reformator. Fara sa fie nevoie sa demisioneze.

Guvernul Victor Ponta a pierdut procesul cu Mihai Seplecan: Va fi obligat sa organizeze alegeri partiale anticipate la Consiliul Judetean Cluj

Premierul Victor Ponta a pierdut procesul cu copresedintele executiv al PNL Mihai Seplecan. Liberalul s-a adresat Curtii de Apel Cluj in legatura cu obligarea Guvernului Ponta privind declansarea alegerilor.

Un consilier clujean l-a invins pe Victor Ponta in instanta. Curtea de Apel Cluj obliga Guvernului sa organizeze alegeri pentru functia de presedinte al CJ Cluj

Curtea de Apel Cluj s-a pronuntat azi, 3 aprilie, in procesul pe care consilierul judetean Mihai Seplecan l-a intentat premierului Victor Ponta, in calitate de sef al Guvenrului. Instanta a stabilit ca paratul, adica Victor Ponta si Guvernul, trebuie sa stabileasca o data pentru organizarea alegerilor partiale pentru functia de presedinte al Consiliului Judetean Cluj.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2041 seconds )