Libnet.ro
UNICEF

23:30

Calin Popescu Tariceanu a intrat in vizorul DNA: Eugen Tomac a facut o plangere pe numele sefului Senatului, privind votul in cazul lui Dan Sova

B1 B1,
Calin Popescu Tariceanu a intrat in vizorul DNA: Eugen Tomac a facut o plangere pe numele sefului Senatului, privind votul in cazul lui Dan Sova

Presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu, a intrat in vizorul DNA, informeza B1 TV. Eugen Tomac, liderul PMP, a facut o plangere pe numele lui Tariceanu, referitoare la votul din Senat in cazul cererii. continuă pe B1

Calin Popescu Tariceanu, in vizorul procurorilor. Parchetul a trimis dosarul in cazul Sova la DNA

Calin Popescu Tariceanu a ajuns in vizorul DNA, dupa ce Parchetul a trimis dosarul votului in cazul Sova pe masa procurorilor la DNA. Acesta a fost declinat de Parchetul General unde s-au depus mai multe sesiz.

Calin Popescu Tariceanu: Parlamentul nu mai este singura putere legiuitoare in stat. Facem acest lucru, de o anumita bucata de vreme, impreuna cu CCR (VIDEO)

Presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu, a declarat marti ca Parlamentul nu mai este singura putere legiuitoare din stat, ci ca face, de ceva timp, acest lucru impreuna cu Curtea.

FOTO. Traian Basescu: Tariceanu blocheaza Senatul, DNA, instantele de judecata pentru apararea lui Sova

Traian Basescu, fostul presedinte al Romaniei, il critica dur din nou pe seful Senatului, Calin Popescu Tariceanu. intr-o noua postare pe contul sau de Facebook, fostul sef de stat scrie ca este de neacceptat modul cum acest om intelege sa blocheze functionarea unor institutii ale statului Senat, DNA, instante de judecata) in apararea senatorului Dan Sova.

Traian Basescu: Prin tertipuri copilaresti, domnul Tariceanu a infrint si Constitutia si votul majoritar al senatorilor si justitia.Este de neacceptat modul cum acest om intelege sa blocheze functionarea unor institutii

Este de neacceptat modul cum Calin Popescu Tariceanu blocheaza functionarea unor institutii ale statului, a acuzat astazi Traian Basescu intr-o postare pe contul sau de Facebook.

Ce risca Tariceanu, ajuns in vizorul DNA

Avocatul Lucian Bolcas este de parere ca imunitatea il apara pe Tariceanu, astfel ca seful Senatului nu poate pati nimic, desi a ajuns in vizorul DNA, dupa ce Parchetul a trimis procurorilor dosarul in.

Decizia in cazul respingerii cererii DNA pentru Dan Sova va fi trimisa la Monitorul Oficial

Proiectul de hotarare pe cazul respingerii cererii DNA pentru Dan Sova va fi trimis miercuri la Monitorul Oficial, informeaza B1 TV. Anuntul a fost facut de presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu, care.

Tariceanu stie ce face. Si doar fiindca nu poate mai mult!

Este suficient sa privim biografia fostului premier Calin Popescu-Tariceanu ca sa pricepem ca nu este vorba de un ageamiu sau un individ care a facut avere din contrabanda de tigari. Nu, Tariceanu are scoala, a facut afaceri chiar de cand Revolutia nu se racise, a inceput politica in 1990 ca membru fondator al Partidului National Liberal. Controversat sau nu, omul a facut bani si politica de cand lumea.

Basescu: Este de neacceptat modul cum Tariceanu intelege sa blocheze functionarea unor institutii ale statului in apararea lui Dan Sova

Fostul presedintre Traian Basescu lanseaza noi critici la adesa presedintelui Senatului, Calin Popescu Tariceanu. Printr-un mesaj postat pe Facebook, fostul sef al statului arata ca Tariceanu blocheaza.

Tariceanu va semna proiectul de hotarare al Senatului privind cazul Sova fara vot in plen

Proiectul de hotarare al Senatului in cazul Dan Sova, redactat marti de catre senatorii juristi, a fost transmis conducerii Senatului, urmand ca presedintele acestui for, Calin Popescu-Tariceanu, sa semneze.

ştiri de la B1

actualitate, 23:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2004 seconds )