Libnet.ro
UNICEF

15:01

Ce risca Tariceanu, ajuns in vizorul DNA

Antena3 Antena3,
Ce risca Tariceanu, ajuns in vizorul DNA

Avocatul Lucian Bolcas este de parere ca imunitatea il apara pe Tariceanu, astfel ca seful Senatului nu poate pati nimic, desi a ajuns in vizorul DNA, dupa ce Parchetul a trimis procurorilor dosarul in. continuă pe Antena3

Calin Popescu Tariceanu a intrat in vizorul DNA: Eugen Tomac a facut o plangere pe numele sefului Senatului, privind votul in cazul lui Dan Sova

Presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu, a intrat in vizorul DNA, informeza B1 TV. Eugen Tomac, liderul PMP, a facut o plangere pe numele lui Tariceanu, referitoare la votul din Senat in cazul cererii.

Calin Popescu Tariceanu, in vizorul procurorilor. Parchetul a trimis dosarul in cazul Sova la DNA

Calin Popescu Tariceanu a ajuns in vizorul DNA, dupa ce Parchetul a trimis dosarul votului in cazul Sova pe masa procurorilor la DNA. Acesta a fost declinat de Parchetul General unde s-au depus mai multe sesiz.

FOTO. Traian Basescu: Tariceanu blocheaza Senatul, DNA, instantele de judecata pentru apararea lui Sova

Traian Basescu, fostul presedinte al Romaniei, il critica dur din nou pe seful Senatului, Calin Popescu Tariceanu. intr-o noua postare pe contul sau de Facebook, fostul sef de stat scrie ca este de neacceptat modul cum acest om intelege sa blocheze functionarea unor institutii ale statului Senat, DNA, instante de judecata) in apararea senatorului Dan Sova.

ştiri de la Antena3

actualitate, 15:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2254 seconds )