Libnet.ro
UNICEF

12:15

Tariceanu va semna proiectul de hotarare al Senatului privind cazul Sova fara vot in plen

Antena3 Antena3,
Tariceanu va semna proiectul de hotarare al Senatului privind cazul Sova fara vot in plen

Proiectul de hotarare al Senatului in cazul Dan Sova, redactat marti de catre senatorii juristi, a fost transmis conducerii Senatului, urmand ca presedintele acestui for, Calin Popescu-Tariceanu, sa semneze. continuă pe Antena3

DNA cere din nou inscrisuri de la Senat privind cazul Sova

Directia Nationala Anticoruptie revine cu o noua cerere adresata presedintelui Senatului, Calin Popescu Tariceanu, prin care solicita predarea, in cel mai scurt timp, a unor inscrisuri necesare cauzei in care senatorul Dan and Sova este cercetat cu privire la savarsirea a trei infractiuni de complicitate la abuz in serviciu.

il lasa PSD pe Tariceanu sa se arda singur in cazul Sova?

Lasat in ofsaid, luni seara, de social-democrati, Calin Popescu Tariceanu refuza sa-si asume raspunderea si sa semneze singur o hotarare in cazul Sova, asa ca a pasat problema Comisiei juridice. Turnura pe care au luat-o lucrurile fac sa se inmulteasca acuzatiile la adresa liderului PLR de abuz in serviciu si obstructionare a justitiei.

Hotararea privind votul Senatului in cazul Sova a fost publicata in Monitor

ACTUALIZARE 18:47 Hotararea redactata de Comisia juridica a Senatului privind votul plenului in cazul Sova, aprobata in Biroul Permanent, a fost publicata miercuri seara in Monitorul Oficial.

DNA da ULTIMATUM Senatului in cazul Sova

DNA da ultimatum Senatului. Directia Nationala Anticoruptie DNA) cere Senatului sa trimita pana pe 24 aprilie documentele cerute in cazul Sova si al altor senatori din perioada 2012-2014. in caz.

DNA da ULTIMATUM Senatului in cazul Sova. Tariceanu: Senatul va vota o hotarare

Update 15. 10 - Presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu, a declarat luni, dupa sedinta Biroului Permanent, ca proiectul de hotarare prin care se atesta rezultatul votului din 25 martie privind cererea.

Zegrean despre hotararea Senatului in cazul Sova: Hotararile Curtii sunt obligatorii

Presedintele Curtii Constitutionale, Augustin Zegrean, a declarat, marti, la Suceava, ca decizia CC in cazul hotararii Senatului privindu-l pe Dan Sova este obligatorie de la data publicarii si ca aceasta.

Tariceanu: Comisia juridica redacteaza hotararea votului in cazul Sova si o publicam in MO

ACTUALIZARE 16:30 Presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu, a declarat, marti, ca, prin decizia Biroului Permanent, comisia juridica trebuie redacteze o hotarare care sa ateste rezultatul votului din 25 martie, in cazul Sova, si apoi sa o trimita la Monitorul Oficial, pentru a capata forta juridica. * Senatul a respins proiectul de hotarare propus de BP pentru constatarea votului la Sova.

VIDEO DNA ii cere din nou lui Tariceanu documentele Senatului privind cazul lui Dan Sova: Refuzul constituie infractiunea de obstructionare a justitiei

DNA ii cere din nou lui Calin Popescu Tariceanu sa ii puna la dispozitie toate inscrisurile intocmite de Senat in anii 2014 si 2015 pentru urmarirea penala, retinerea si arestarea preventiva a senatorilor in functie, inclusiv in cazul lui Dan Sova, pana cel tarziu 22 aprilie, avertizand ca un eventual refuz se constituie in infractiunea de obstructionare a justitiei.

PNL a pregatit contestatia catre Curtea Constitutionala, pe hotararea Senatului in cazul Sova

Presedintele comisiei juridice, liberalul Catalin Boboc a anuntat, miercuri, ca PNL are pregatita contestatia pe care o va depune la Curtea Constitutionala, imediat dupa ce hotararea Senatului privind votul in cazul Dan Sova va fi publicata in Monitorul Oficial.

PNL va contesta, la Curtea Constitutionala, hotararea Senatului in cazul Sova

Presedintele Comisiei Juridice, liberalul Catalin Boboc a anuntat, miercuri, ca PNL are pregatita contestatia pe care o va depune la Curtea Constitutionala, imediat dupa ce hotararea Senatului privind votul in cazul Dan Sova va fi publicata in Monitorul Oficial, informeaza Mediafax.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 12:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2043 seconds )