Libnet.ro
UNICEF

12:45

Tariceanu stie ce face. Si doar fiindca nu poate mai mult!

Adevărul Adevărul,
Tariceanu stie ce face. Si doar fiindca nu poate mai mult!

Este suficient sa privim biografia fostului premier Calin Popescu-Tariceanu ca sa pricepem ca nu este vorba de un ageamiu sau un individ care a facut avere din contrabanda de tigari. Nu, Tariceanu are scoala, a facut afaceri chiar de cand Revolutia nu se racise, a inceput politica in 1990 ca membru fondator al Partidului National Liberal. Controversat sau nu, omul a facut bani si politica de cand lumea. continuă pe Adevărul

ACUE: Distribuitorii din energie au investit cu 500 mil. lei mai mult decat erau obligati

Federatia Patronala a Asociatiilor Companiilor de Utilitati din Energie ACUE) sustine ca distribuitorii de electricitate si gaze au investit cu 2 miliarde de lei 451,4 milioane de euro) mai mult decat erau obligati prin contractele de privatizare si.

FOTO VIDEO Artista Paula Rat a fost ingropata in rochie de mireasa, pe ritmurile melodiei pe care a iubit-o cel mai mult: Please, remember me!

Au curs rauri de lacrimi la inmormantarea Paulei Rat, artista care a murit intr-un cumplit accident de circulatie. imbracata in rochie de mireasa, Paula a fost condusa pe ultimul drum pe acordurile melodiei pe care a iubit-o cel mai mult: Please Remember Me!.

Sultanoiu: Declaratiile lui Tariceanu sunt dovada ca problema votului din diaspora nu se va rezolva pentru 2016. Mai mult, seful Senatului nu simte nicio apasare morala

Declaratiile presedintelui Senatului, Calin Popescu Tariceanu, conform carora cei din diaspora ar fi in stare sa-si vanda votul pentru un mic si o bere, a starnit furia diasporei. Acesta a fost aspru.

Cine ne prosteste mai mult: televizorul sau Internetul?

Am citit in ultima vreme carti si articole despre efectele negative ale Internetului. Sunt unii care cred si au argumente solide ca Internetul ne prosteste, ne face superficiali, ne dezvata sa citim si sa reflectam asupra celor citite. Altii nu sunt atat de pesimisti. Dar foarte multi uita ca, de fapt, tot televizorul ramane marele dusman.

Distribuitorii de energie si gaze au investit cu 2 miliarde lei mai mult decat si-au asumat la privatizare

Companiile din sectorul distributiei de gaze naturale si electricitate nu doar ca si-au indeplinit in totalitate obligatiile de investitii asumate prin contractele de privatizare semnate cu statul roman, ci chiar le-au depasit semnificativ, concluzioneaza Ministerul Energiei, intreprinderilor Mici si Mijlocii si Mediului de Afaceri, intr-un raport transmis Departamentului pentru Relatia cu Parlamentul.

Simona Halep, inainte de meciul cu Muguruza: Am nevoie de un meci pe zgura, sa-mi reamintesc stilul. Ai mai mult timp sa gandesti, este o suprafata lenta

Simona Halep, locul 3 WTA, a declarat, marti, la Stuttgart, intr-o conferinta de presa, ca are nevoie de un meci pentru a se reacomoda cu jocul pe zgura, dupa ce a evoluat foarte mult in acest an pe suprafete rapide, informeaza agentia DPA.

Vladimir Putin, in dublu rol: salvator si, totodata, agresor. De ce il apreciaza rusii mai mult ca niciodata

S-au scris multe, chiar foarte multe despre viata politica, personala sau sanatatea lui Vladimir Putin, odata cu startul crizei din Ucraina in luna noiembrie a anului 2013 si mai toate nu intr-o lumina tocmai buna pentru presedintele rus. De regula,.

Alexandra Dulgheru, despre gestul de la finalul meciului cu Eugenie Bouchard: A fost mai mult o gluma

Jucatoarea de tenis Alexandra Dulgheru, locul 69 WTA, care a invins-o, sambata, pe Eugenie Bouchard, locul 7 WTA, a declarat ca gestul de la finalul partidei, cand a mimat ca refuza sa dea mana cu staful Romaniei, a fost un raspuns pentru sportiva canadiana, dar mai degraba a fost o gluma, relateaza Mediafax.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 12:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2243 seconds )