Libnet.ro
UNICEF

00:07

Calin Popescu Tariceanu: USD mi-a propus sa candidez la sefia Senatului, am acceptat

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Calin Popescu Tariceanu: USD mi-a propus sa candidez la sefia Senatului, am acceptat

Senatorul independent Calin Popescu Tariceanu a declarat, luni, ca USD i-a propus sa candideze la sefia Senatului, iar el a acceptat acest lucru. continuă pe Wall-Street Ro

VIDEO Calin Popescu-Tariceanu a fost ales presedinte al Senatului

Calin Popescu-Tariceanu a fost ales luni presedinte al Senatului. Fostul lider PNL, propunerea USD la sefia Senatului, a primit 93 de voturi, fata de cele 45 de voturi obtinute de candidatul liberal Marius Obreja si cele 15 primite de propunerea PDL Dumitru Oprea.

Calin Popescu-Tariceanu, ales ca sef al Senatului

Update 17. 21 -Calin Popescu-Tariceanu a fost votat, luni, ca presedinte al Senatului, cu93 de voturi pentru. Marius Obreja, propunerea PNL, a primit 45 de voturi, iar Dumitru Oprea, candidatul PDL, a in.

Calin Popescu Tariceanu, al doilea om in stat: E foarte important sa avem curajul sa ne asumam niste responsabiliati

Calin Popescu Tariceanu a explicat, in cadrul emisiunii Sinteza Zilei, de ce a acceptat sa candideze la presedintia Senatului. E foarte important, in momente cheie, sa avem curajul sa ne asumam.

UPDATE: Calin Popescu Tariceanu a castigat detasat sefia Senatului

Calin Popescu Tariceanu a fost ales, luni, in functia de presedinte al Senatului, obtinand 93 de voturi, dublu fata de candidatul PNL si de 6 ori peste cel al PDL.

Kelemen Hunor: UDMR sustine candidatura lui Calin Popescu Tariceanu la sefia Senatului

Presedintele UDMR, Kelemen Hunor, a declarat, luni, ca UDMR va sustine candidatura lui Calin Popescu Tariceanu pentru functia de presedinte al Senatului, aratand ca fostul premier liberal are toate calitatile.

Ponta il vede pe Calin Popescu-Tariceanu la sefia Senatului

PSD il va sustine, probabil, pe Calin Popescu-Tariceanu pentru a ocupa postul de presedinte al Senatului, daca acesta va decide sa candideze, deoarece este recomandat pentru o astfel de functie din punct de.

Calin Popescu Tariceanu, noul presedinte al Senatului: Voi pune mai presus de orice interesul national

CalinPopescu Tariceanu a fost ales, luni, cu 93 de voturi, in functia de presedinte alSenatului, dupa demisia luiCrinAntonescu, relateazaB1 TV. Pe de alta parte, Marius Obreja,.

Dumitru Oprea, catre Tariceanu: Ati fost propus de un grup ilegitim

Dumitru Oprea, liderul grupului PDL din Senat, a declarat, luni, in plen, ca senatorul Calin Popescu Tariceanu a fost propus de un grup ilegitim la presedintia forului legislativ, potrivit Regulamentului,.

Tariceanu, propus sa fie al doilea om in stat: Am acceptat aceasta propunere

Senatorul independent Calin Popescu-Tariceanu a declarat, luni, ca USD i-a propus sa candideze la sefia Senatului, iar el a acceptat acest lucru. Am acceptat propunerea de a candida la prezidentiale. Ma onoreaza.

USD si UDMR decid azi cine va fi al doilea om in stat. Tariceanu, prezent la intrunire

Liderii PSD, PC, UNPR, UDMR s-au reunit, luni, in biroul Grupului PSD din Senat, pentru a discuta despre presedintia Senatului, iar la intrunire participa si fostul premier Calin Popescu Tariceanu.

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,191 seconds )