Libnet.ro
UNICEF

00:07

UPDATE: Calin Popescu Tariceanu a castigat detasat sefia Senatului

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
UPDATE: Calin Popescu Tariceanu a castigat detasat sefia Senatului

Calin Popescu Tariceanu a fost ales, luni, in functia de presedinte al Senatului, obtinand 93 de voturi, dublu fata de candidatul PNL si de 6 ori peste cel al PDL. continuă pe Wall-Street Ro

VIDEO Calin Popescu-Tariceanu a fost ales presedinte al Senatului

Calin Popescu-Tariceanu a fost ales luni presedinte al Senatului. Fostul lider PNL, propunerea USD la sefia Senatului, a primit 93 de voturi, fata de cele 45 de voturi obtinute de candidatul liberal Marius Obreja si cele 15 primite de propunerea PDL Dumitru Oprea.

Calin Popescu Tariceanu: USD mi-a propus sa candidez la sefia Senatului, am acceptat

Senatorul independent Calin Popescu Tariceanu a declarat, luni, ca USD i-a propus sa candideze la sefia Senatului, iar el a acceptat acest lucru.

Kelemen Hunor: UDMR sustine candidatura lui Calin Popescu Tariceanu la sefia Senatului

Presedintele UDMR, Kelemen Hunor, a declarat, luni, ca UDMR va sustine candidatura lui Calin Popescu Tariceanu pentru functia de presedinte al Senatului, aratand ca fostul premier liberal are toate calitatile.

Ponta il vede pe Calin Popescu-Tariceanu la sefia Senatului

PSD il va sustine, probabil, pe Calin Popescu-Tariceanu pentru a ocupa postul de presedinte al Senatului, daca acesta va decide sa candideze, deoarece este recomandat pentru o astfel de functie din punct de.

Calin Popescu-Tariceanu, ales ca sef al Senatului

Update 17. 21 -Calin Popescu-Tariceanu a fost votat, luni, ca presedinte al Senatului, cu93 de voturi pentru. Marius Obreja, propunerea PNL, a primit 45 de voturi, iar Dumitru Oprea, candidatul PDL, a in.

Calin Popescu Tariceanu, al doilea om in stat: E foarte important sa avem curajul sa ne asumam niste responsabiliati

Calin Popescu Tariceanu a explicat, in cadrul emisiunii Sinteza Zilei, de ce a acceptat sa candideze la presedintia Senatului. E foarte important, in momente cheie, sa avem curajul sa ne asumam.

Tariceanu, favorit la sefia Senatului.

Luni, senatorii isi aleg un nou presedinte, dupa ce, martea trecuta, liberalul Crin Antonescu si-a dat demisia. Fostul liberal Calin Popescu Tariceanu are sanse mari sa ocupe aceasta functie, fiind sustinut de PSD, sustin surse social-democrate, citate de Digi 24. Oponentul lui Tariceanu ar putea fi fostul sau coleg de partid si de Guvern, liberalul Teodor Atanasiu. Citeste si: Pe ce functii a mai pus ochii USD Cursa pentru sefia Senatului a inceput imediat dupa ce Crin Antonescu si-a .

Calin Popescu Tariceanu, noul presedinte al Senatului: Voi pune mai presus de orice interesul national

CalinPopescu Tariceanu a fost ales, luni, cu 93 de voturi, in functia de presedinte alSenatului, dupa demisia luiCrinAntonescu, relateazaB1 TV. Pe de alta parte, Marius Obreja,.

Dragnea, in contradictie cu Ponta: Nu cred ca PSD il va sustine pe Tariceanu la sefia Senatului

Presedintele executiv al PSD Liviu Dragnea a declarat duminica seara ca nu crede ca PSD il va sustine luni pe Calin Popescu-Tariceanu pentru functia de presedinte al Senatului, el aratand ca va fi greu.

Tariceanu a acceptat sa candideze la sefia Senatului

Senatorul independent Calin Popescu Tariceanu a declarat, astazi, ca Uniunea Social-Democrata i-a propus sa candideze la presedintia Senatului, iar domnia sa a acceptat, scriu surse din presa.

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2041 seconds )