Libnet.ro
UNICEF

01:05

Calin Popescu Tariceanu, al doilea om in stat: E foarte important sa avem curajul sa ne asumam niste responsabiliati

Antena3 Antena3,
Calin Popescu Tariceanu, al doilea om in stat: E foarte important sa avem curajul sa ne asumam niste responsabiliati

Calin Popescu Tariceanu a explicat, in cadrul emisiunii Sinteza Zilei, de ce a acceptat sa candideze la presedintia Senatului. E foarte important, in momente cheie, sa avem curajul sa ne asumam. continuă pe Antena3

Calin Popescu-Tariceanu, ales ca sef al Senatului

Update 17. 21 -Calin Popescu-Tariceanu a fost votat, luni, ca presedinte al Senatului, cu93 de voturi pentru. Marius Obreja, propunerea PNL, a primit 45 de voturi, iar Dumitru Oprea, candidatul PDL, a in.

VIDEO Calin Popescu-Tariceanu a fost ales presedinte al Senatului

Calin Popescu-Tariceanu a fost ales luni presedinte al Senatului. Fostul lider PNL, propunerea USD la sefia Senatului, a primit 93 de voturi, fata de cele 45 de voturi obtinute de candidatul liberal Marius Obreja si cele 15 primite de propunerea PDL Dumitru Oprea.

UPDATE: Calin Popescu Tariceanu a castigat detasat sefia Senatului

Calin Popescu Tariceanu a fost ales, luni, in functia de presedinte al Senatului, obtinand 93 de voturi, dublu fata de candidatul PNL si de 6 ori peste cel al PDL.

Kelemen Hunor: UDMR sustine candidatura lui Calin Popescu Tariceanu la sefia Senatului

Presedintele UDMR, Kelemen Hunor, a declarat, luni, ca UDMR va sustine candidatura lui Calin Popescu Tariceanu pentru functia de presedinte al Senatului, aratand ca fostul premier liberal are toate calitatile.

Calin Popescu Tariceanu: USD mi-a propus sa candidez la sefia Senatului, am acceptat

Senatorul independent Calin Popescu Tariceanu a declarat, luni, ca USD i-a propus sa candideze la sefia Senatului, iar el a acceptat acest lucru.

Ponta il vede pe Calin Popescu-Tariceanu la sefia Senatului

PSD il va sustine, probabil, pe Calin Popescu-Tariceanu pentru a ocupa postul de presedinte al Senatului, daca acesta va decide sa candideze, deoarece este recomandat pentru o astfel de functie din punct de.

Calin Popescu Tariceanu, noul presedinte al Senatului: Voi pune mai presus de orice interesul national

CalinPopescu Tariceanu a fost ales, luni, cu 93 de voturi, in functia de presedinte alSenatului, dupa demisia luiCrinAntonescu, relateazaB1 TV. Pe de alta parte, Marius Obreja,.

Tariceanu, al doilea om in stat. Care sunt mizele PSD.

Fostul premier liberal a devenit presedinte al Senatului cu sprijinul USD si UDMR, la o saptamana dupa ce Crin Antonescu a demisionat din acest post. Calin Popescu Tariceanu a obtinut 93 de voturi in timp ce candidatul PNL, Marius Obreja, a obtinut 45 de voturi iar cel al PDL, Dumitru Oprea, 15 voturi. Victor Ponta spera, in acest fel, sa ii ofere lui Tariceanu o platforma pentru a-i atrage pe nemultumitii din PNL, in special in cazul unui esec al liberalilor la alegerile europarlamentare.

Tariceanu, propus sa fie al doilea om in stat: Am acceptat aceasta propunere

Senatorul independent Calin Popescu-Tariceanu a declarat, luni, ca USD i-a propus sa candideze la sefia Senatului, iar el a acceptat acest lucru. Am acceptat propunerea de a candida la prezidentiale. Ma onoreaza.

USD si UDMR decid azi cine va fi al doilea om in stat. Tariceanu, prezent la intrunire

Liderii PSD, PC, UNPR, UDMR s-au reunit, luni, in biroul Grupului PSD din Senat, pentru a discuta despre presedintia Senatului, iar la intrunire participa si fostul premier Calin Popescu Tariceanu.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2006 seconds )