Libnet.ro
UNICEF

01:05

Calin Popescu Tariceanu: Voi infiinta o noua formatiune politica. Se va numi Partidul Reformator Liberal

Antena3 Antena3,
 Calin Popescu Tariceanu: Voi infiinta o noua formatiune politica. Se va numi Partidul Reformator Liberal

Fostul prim-ministru si presedintel al PNL Calin Popescu Tariceanu a declarat, in premiera in emisiunea Sinteza Zilei de la Antena 3, ca va pune bazele unei noi formatiuni politice care se va numi Partidul. continuă pe Antena3

Calin Popescu Tariceanu, la Antena 3: Voi infiinta o noua formatiune politica care se va numi Partidul Reformator Liberal. Vor veni alaturi de mine mai multi liberali/ Ma gandesc la o candidatura la prezidentiale

Calin Popescu Tariceanu a anuntat la Antena 3 ca va infiinta o noua formatiune politica care se va numi Partidul Reformator Liberal, alaturi de care sa refaca proiectul USL, partid in care vor veni alaturi de el mai multi liberalii nemultumiti si ca ia in considerare o candidatura la prezidentiale fiind convins ca-l va invinge fara probleme pe Antonescu in turul 2. Fostul liberal sustine ca Antonescu a inceput sa-i faca curte presedintelui Traian Basescu pentru ca are nevoie de voturile aduse de el. Victor Ponta, la Antena 3: Vreau refacerea USL. Iau in calcul sa ofer partidului domnului Tariceanu posturi in Guvern .

Calin Popescu Tariceanu: imi doresc sa candidez la prezidentiale. il pot invinge pe Crin Antonescu

Fostul premier al Romaniei, Calin Popescu Tariceanu, a anuntat miercuri seara, la postul Antena 3, ca va infiinta o noua formatiune politica, Partidului Reformator-Liberal, si ca intentioneza sa candideze la prezidentiale din partea unui nou USL.

Calin Popescu Tariceanu anunta infiintarea Partidului Reformator Liberal si se vrea candidat la prezidentiale

Calin Popescu Tariceanu a anuntat la Antena 3 ca va infiinta o noua formatiune politica care se va numi Partidul Reformator Liberal, unde vor veni alaturi de el mai multi liberalii si ca in considerare o candidatura la prezidentiale fiind convins ca-l va invinge fara probleme pe Antonescu in turul 2.

Calin Popescu Tariceanu: Daca voi avea sprijinul USD, voi candida la prezidentiale. Sunt convins ca-l voi invinge Crin Antonescu

Calin Popescu Tariceanu a declarat, miercuri seara, ca este interesat de o candidatura pentru prezidentiale si daca va avea sprijinul USD, va candida. in plus, acesta spune ca este convins ca l-ar invinge pe.

Calin Popescu Tariceanu: Daca voi avea sprijinul USD, voi candida la prezidentiale. Sunt convins ca-l voi invinge pe Crin Antonescu

Calin Popescu Tariceanu a declarat, miercuri seara, ca este interesat de o candidatura pentru prezidentiale si daca va avea sprijinul USD, va candida. in plus, acesta spune ca este convins ca l-ar invinge pe.

Calin Popescu Tariceanu, la Sinteza Zilei: Vreau sa recladim USL si sa candidez la prezidentiale. Sunt convins ca il voi invinge pe Crin Antonescu

Fostul prim-ministru si presedinte al PNL Calin Popescu Tariceanu este invitat la emisiunea Sinteza Zilei pentru a explica de ce crede ca iesirea PNL din USL si de la guvernare e o greseala si de ce a.

Calin Popescu Tariceanu: Vreau sa recladim USL si e posibil sa candidez la prezidentiale. Sunt convins ca il voi invinge pe Crin Antonescu

Fostul prim-ministru si presedinte al PNL, Calin Popescu Tariceanu, a declarat, miercuri seara, la Sinteza Zilei, ca USL trebuie sa continue, ca va anunta joi infiintarea unei noi formatiuni liberale si.

Calin Popescu Tariceanu: Crin Antonescu a promovat ruperea USL din interese personale

Fostul prim-ministru si presedintel al PNL Calin Popescu Tariceanu a declarat ca demisia din PNL a reprezentat cea mai grea decizie pe care a fost nevoit sa o ia vreodata. PNL a fost casa mea politica, dar.

Calin Popescu Tariceanu a demisionat din PNL. Informatia, confirmata de Cristina Pocora

Calin Popescu Tariceanu a demisionat, miercuri, din organizatia PNL Sector 1, a anuntat purtatorul de cuvant al formatiunii, Cristina Pocora, pentru HotNews. Fostul premier Calin Popescu Tariceanu a lansat,.

Calin Popescu Tariceanu discuta cu Victor Ponta la Palatul Victoria despre continuarea USL

Senatorul PNL Calin Popescu Tariceanu a ajuns, miercuri, in jurul orei 13:00, la sediul Guvernului pentru a discuta cu premierul Victor Ponta despre continuarea proiectului USL. Anterior, Tariceanu a sustinut o.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2133 seconds )