Libnet.ro
UNICEF

08:00

Calin Popescu-Tariceanu, despre motiunea de cenzura: Va trece. O vad pe Dancila foarte disperata

Antena3 Antena3,
Calin Popescu-Tariceanu, despre motiunea de cenzura: Va trece. O vad pe Dancila foarte disperata

Presedintele ALDE, Calin Popescu-Tariceanu, sustine ca motiunea de cenzura va trece si ca premierul Viorica Dancila isi face singura curaj in conditiile in care, in prezent, opozitia este mai. continuă pe Antena3

Calin Popescu Tariceanu: Motiunea de cenzura trece. PSD are 211 parlamentari

Calin Popescu Tariceanu a declarat miercuri seara, la Romania TV, ca motiunea de cenzura impotriva Guvernului va trece joi la votul din Parlament, PSD avand doar 211 mandate. Liderul ALDE a precizat ca, pe langa cei 237 de semnatari ai motiunii, mai sunt si altii care s-au alaturat acestui demers intre timp, potrivit Mediafax.

Cseke Attila: UDMR nu vrea sa intre intr-un Guvern de tranzitie, daca motiunea de cenzura trece

Toti parlamentarii UDMR vor vota motiunea de cenzura, a declarat la RFI liderul senatorilor Uniunii, Cseke Attila. El spune ca formatiunea sa nu va vota la vedere, dar increderea este foarte importanta.

Daea, despre motiunea de cenzura: Nu am emotii, am ingrijorari. Sunt oameni care nu le place munca, nu le place sa construiasca, ci sa darame

Ministrul Agriculturii Petre Daea afirma, referindu-se la motiunea de cenzura care s-ar putea solda cu caderea Guvernului. ca nu are emotii, ci ingrijorari, pentru ca initiatorii sunt oameni care nu le place munca, nu le place sa construiasca, ci sa darame.

Cine voteaza la motiunea de cenzura. Guvernul Viorica Dancila se agata disperat de voturile ALDE

Guvernul condus de Viorica Dancila traieste la intensitate maxima ultimele ore de dinaintea votului pentru motiunea de cenzura. Daca Ludovic Orban a anuntat ca alti 7 parlamentari si-au luat angajamentul ca vor vota pentru adoptarea motiunii, Viorica Dancila se agata cu disperare de voturile ALDE si ii reaminteste lui Calin Popescu Tariceanu ca membrii formatiunii .

Ministrul Agriculturii, despre motiunea de cenzura: Nu am emotii, sunt ingrjiorat. ii cunosc pe oamenii astia. Ei nu construiesc, darama

Petre Daea a vorbit in exclusivitate, pentru Antena 3, despre motiunea de cenzura. Ministrul Agriculturii sustine ca nu ii este frica de motiunea de cenzura. Acesta are doar ingrijorari. Eu nu am.

Ministrul Sanatatii, despre motiunea de cenzura: Am convingerea ca nu va trece

Ministrul Sanatatii, Sorina Pintea, a declarat luni ca are convingerea ca motiunea de cenzura, care va fi dezbatuta joi in Parlament, nu va trece. Eu cred ca nu va trece, dar vom vedea. Eu cred ca in.

Dan Barna (USR): Eu n-as pune mana in foc ca motiunea va trece Guvernul Dancila se confrunta, joi, cu cel mai greu test de la investire

Dan Barna, candidatul USR-PLUS la alegerile prezidentiale din noiembrie, este reticent in ceea ce priveste succesul motiunii de cenzura, desi subliniaza ca exista premisele ca ea sa fie adoptata la.

DAEA, DESPRE MOTIUNEA DE CENZURA: Nu am emotii, am ingrijorari

Ministrul Agriculturii Petre Daea afirma, referindu-se la motiunea de cenzura care s-ar putea solda cu caderea Guvernului. ca nu are emotii, ci ingrijorari, pentru ca initiatorii sunt oameni care nu le place munca, nu le place sa construiasca, ci sa darame.

Adrian Nastase, anunt despre motiunea de cenzura. Cine ar castiga de pe urma ei

Adrian Nastase reactioneaza pe tema motiunii de cenzura ce ar urma sa fie votata joi de Parlament. Sper ca motiunea de cenzura sa nu fie votata. Acceptarea ei ar crea si mai mult haos, in conditiile in care,.

Ludovic Orban, despre motiunea de cenzura: Alti sapte parlamentari vor semna. in momentul de fata sunt 244 de voturi

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat, duminica, la Focsani, ca alti sapte parlamentari si-au luat angajamentul de a semna motiunea de cenzura impotriva Guvernului PSD, in momentul de fata.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,235 seconds )