Libnet.ro
UNICEF

20:30

Calinoiu nu mai candideaza la functia de presedinte al Consiliului Judetean Gorj

Adevărul Adevărul,
Calinoiu nu mai candideaza la functia de presedinte al Consiliului Judetean Gorj

Presedintele Consiliului Judetean Gorj, Ion Calinoiu, a declarat ca nu mai candideaza la sefia Consiliului Judetean Gorj. continuă pe Adevărul

Cosmin Popescu va fi presedintele Consiliului Judetean Gorj

Cosmin Popescu va fi noul presedinte al Consiliului Judetean Gorj, in cazul in care Ion Calinoiu va renunta la acest post.

Vrancea Trophy - Trofeul Consiliului Judetean Vrancea si al Municipiului Focsani, in format nou, dedicat doar tenisului feminin

Startul la Vrancea Trophy - Trofeul Consiliului Judetean Vrancea si al Municipiului Focsani, din Circuitul Federatiei Internationale de Tenis si al Federatiei Romane de Tenis, este foarte aproape.

PNL Mures a cedat PSD-ului presedintia Consiliului Judetean

O filiala a PNL-ului din teritoriu, cea din Mures, a cedat surprinzator PSD-ului presedintia Consiliului Judetean. Conform unui comunicat trimis catre psnews. ro de Ciprian Dobre, presedintele PNL Mures:.

PNL Mures ofera PSD functia de presedinte al CJ. Dobre: Avem cu PSD o majoritate confortabila

Copresedintele PNL Mures, Ciprian Dobre, a anuntat, luni, printr-o postare pe Facebook, ca liberalii sunt pregatiti sa ofere PSD functia de presedinte al Consiliului Judetean, el precizand ca PSD si PNL au impreuna 20 din cele 35 de mandate, deci o majoritate confortabila.

PNL preia sefia Consiliului Judetean Ilfov, PMP - posturile de vice

Organizatiile PNL si PMP Ilfov au semnat, sambata, protocolul pentru formarea majoritatii in Consiliul Judetean, urmand ca liberalul Marian Petrache sa fie ales pentru un nou mandat de presedinte al CJ, iar PMP sa preia cele doua posturi de vicepresedinte.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1971 seconds )