Libnet.ro
UNICEF

21:15

Camera Deputatilor a aprobat cererea DNA de retinere si arestare preventiva a liberalului Theodor Nicolescu

Hotnews Hotnews,
 Camera Deputatilor a aprobat cererea DNA de retinere si arestare preventiva a liberalului Theodor Nicolescu

Camera Deputatilor a aprobat miercuri cererea Directiei Nationale Anticoruptie de retinere si arestare preventiva a liberalului Theodor Nicolescu, pentru luare de mita si abuz in serviciu, cu 174 voturi pentru si 99 impotriva, informeaza B1TV. continuă pe Hotnews

Comisia Juridica a aprobat cererile DNA de retinere si arestare preventiva a deputatului PNL Theodor Nicolescu

Votul Comisiei Juridice a Senatului in cazul cererii de incuvintarea a arestarii senatorului liberal Theodor Niculescu, formulata de DNA, va avea loc luni la ora 11.

Deputatul Theodor Nicolescu poate fi arestat: Cererea DNA a fost adoptata cu 176 de voturi pentru

Camera Deputatilor a incuviintat miercuri cerearea DNA de retinere si arestare a deputatului Theodor Nicolescu, cu 176 voturi pentru, informeaza B1 TV. Anchetatorii l-au luat in vizor pe deputat dupa ce.

Deputatul Theodor Nicolescu poate fi arestat: Cererea DNA a fost adoptata cu 174 de voturi pentru (VIDEO)

Camera Deputatilor a incuviintat miercuri cerearea DNA de retinere si arestare a deputatului Theodor Nicolescu, cu 174 voturi pentru, 99 impotriva. Sapte voturi au fost anulate, informeaza B1 TV.

Darius Valcov poate fi arestat: Senatul a aprobat cererea DNA (VIDEO)

UPDATE 14: 50 Fostul ministru de Finante, Darius Valcov a venit la sediul Directiei Nationale Anticoruptie. Parlamentarii au dat, miercuri, aviz favorabil pentru arestarea fostului ministru de finante, Darius.

Cererea de retinere si arestare preventiva a lui Theodor Nicolescu va fi discutata miercuri in plenul Camerei Deputatilor

Solicitarea DNA de incuviintare a retinerii si arestarii preventive a deputatului PNL Theodor Nicolescu va fi discutata in plenul Camerei Deputatilor miercuri, de la ora 15. 30, a anuntat luni deputatul Niculae.

UPDATE. Senatul RESPINGE cererea de retinere a lui Dan Sova

Cererea DNA privind incuviintarea retinerii si arestarii preventive in cazul lui Dan Sova nu trece de Senat, fiind intrunite 79 de voturi pentru, 67 impotriva, 5 abtineri, pentru aprobare trebuind.

Mandatul de arestare preventiva a Elenei Udrea in dosarul Gala Bute, prelungit pana pe 25 aprilie

Mandatul de arestare preventiva a Elenei Udrea in dosarul Gala Bute a fost prelungit, luni, de judecatorii Inaltei Curti de Casatie si Justitie pana pe 25 aprilie. Decizia instantei supreme nu este definitiva si poate fi atacata cu recurs. In dosarul Gala Bute, Elena Udrea a fost acuzata initial de abuz in serviciu, tentativa la folosirea de documente ori declaratii false, inexacte sau incomplete pentru obtinerea pe nedrept de fonduri din bugetul Uniunii Europene, folosire a influentei in scopul obtinerii de foloase necuvenite si luare de mita. Ulterior, DNA a pus-o sub acuzare pentru alte trei infractiuni de luare de mita.

Sefa Tribunalului Olt, Carmen Marinescu, va fi prezentata instantei cu propunere de arestare preventiva

Judecatoarea Carmen Marinescu afla daca va fi arestata pentru luare de mita, trafic de influenta si fals in declaratii. Sefa Tribunalului Olt va fi prezentata instantei cu propunere de arestare preventiva,.

Camera Deputatilor: Theodor Nicolescu poate fi arestat

UPDATE - Theodor Nicolescu poate fi arestat, a decis Camera Deputatilor. UPDATE - S-a incheiat votul in Camera Deputatilor privind incuviintarea retinerii si arestarii preventive in cazul lui Theodor.

Camera Deputatilor: Primariile pot dispune lucrari la locuintele cu risc seismic

Camera Deputatilor a adoptat, miercuri, un proiect de lege prin care primariile pot dispune, in limita fondurilor disponibile, lucrari la locuinte cu risc seismic, informeaza Mediafax.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 21:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2637 seconds )