Libnet.ro
UNICEF

19:15

Sefa Tribunalului Olt, Carmen Marinescu, va fi prezentata instantei cu propunere de arestare preventiva

B1 B1,
Sefa Tribunalului Olt, Carmen Marinescu, va fi prezentata instantei cu propunere de arestare preventiva

Judecatoarea Carmen Marinescu afla daca va fi arestata pentru luare de mita, trafic de influenta si fals in declaratii. Sefa Tribunalului Olt va fi prezentata instantei cu propunere de arestare preventiva,. continuă pe B1

Sefa Tribunalului Olt, Carmen Marinescu, afla daca va fi arestata: Intermediarul spagii ar fi ruda cu Darius Valcov

Judecatoarea Carmen Marinescu afla daca va fi arestata pentru luare de mita, trafic de influenta si fals in declaratii. Sefa Tribunalului Olt va fi prezentata instantei cu propunere de arestare preventiva,.

Sefa Tribunalului Olt, saltata de DNA dupa un denunt al lui Bercea Mondial. CSM a avizat deja retinerea si arestarea judecatoarei

Sefa Tribunalului Olt, Carmen Marinescu, a fost ridicata de procurori si adusa la sediul DNA - Serviciul Teritorial Craiova, fiind suspectata de luare de mita, intr-un dosar care a fost deschis in urma unui.

Sefa Tribunalului Olt, saltata de DNA dupa un denunt al lui Bercea Mondial

Sefa Tribunalului Olt, Carmen Marinescu, a fost ridicata de procurori si adusa la sediul DNA - Serviciul Teritorial Craiova, fiind suspectata de luare de mita. Judecatoarea, care a admis cererea lui Sandu Anghel.

VIDEO UPDATE Presedinta Tribunalului Olt, Carmen Marinescu, retinuta pentru 24 de ore si urmarita penal pentru luare de mita / Judecatoarea ar fi luat mita 200.000 de euro de la o ruda a lui Bercea Mondial

Carmen Marinescu, presedinte al Tribunalului Olt, a fost dusa luni la DNA - Serviciul Teritorial Craiova, procurorii DNA dispunand inceperea urmaririi penale pentru luare de mita, trafic de influenta si fals in declaratii in forma continuata. In cursul serii, procurorii DNA au decis retinerea pentru 24 de ore a judecatoarei Carmen Marinescu, care va fi prezentata cu propunere de arestare preventiva pentru 30 de zile la Curtea de Apel Craiova.

Carmen Marinescu, sefa Tribunalului Olt, arestata pentru o mita de 200.000 de euro

Carmen Marinescu, presedinta Tribunalului Olt, a fost arestata in dosarul in care este urmarita penal pentru ca a primit, prin intermediul unui avocat, 200. 000 de euro pentru a dispune cercetarea in libertate a unui inculpat, dar si pentru a da o.

Sefa Tribunalului Olt a fost retinuta pentru luare de mita de 200.000 euro

ACTUALIZARE 17:33 Judecatoarea Eugenia Marinescu, presedintele Tribunalului Olt, a fost retinuta pentru 24 de ore de procurorii DNA.

Judecatoarea Carmen Marinescu, presedintele Tribunalului Olt, prezentata la Curtea de Apel Craiova cu propunere de arestare preventiva

Presedintele Tribunalului Olt, Carmen Marinescu, retinuta ieri pentru 24 de ore de catre anchetatorii Serviciului Teritorial al Directiei Nationale Anticoruptie Craiova pentru luare de mita, a fost prezentata astazi la Curtea de Apel Craiova cu propunere de arestare preventiva pentru 30 de zile.

Carmen Marinescu, presedintele Tribunalului Olt, urmarita penal: Este suspectata de luare de mita

Presedinta Tribunalului Olt, Carmen Marinescu, este urmarita penal pentru ca a primit, prin intermediul unui avocat, 200. 000 de euro pentru a dispune cercetarea in libertate a unui inculpat, dar si pentru a da o solutie favorabila in procesul acestuia,.

Presedinta Tribunalului Olt, arestata in dosarul in care este acuzata ca a primit mita 200.000 euro

Presedinta Tribunalului Olt, Carmen Marinescu, a fost arestata, marti, in dosarul in care este urmarita penal pentru ca a primit, prin intermediul unui avocat, 200. 000 de euro pentru a dispune cercetarea in .

and Sefa Tribunalului Olt a fost retinuta pentru luare de mita de 200.000 euro

ACTUALIZARE 17:33 Judecatoarea Eugenia Marinescu, presedintele Tribunalului Olt, a fost retinuta pentru 24 de ore de procurorii DNA.

ştiri de la B1

actualitate, 19:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2171 seconds )