Libnet.ro
UNICEF

20:00

Darius Valcov poate fi arestat: Senatul a aprobat cererea DNA (VIDEO)

B1 B1,
Darius Valcov poate fi arestat: Senatul a aprobat cererea DNA (VIDEO)

UPDATE 14: 50 Fostul ministru de Finante, Darius Valcov a venit la sediul Directiei Nationale Anticoruptie. Parlamentarii au dat, miercuri, aviz favorabil pentru arestarea fostului ministru de finante, Darius. continuă pe B1

Darius Valcov poate fi arestat: Senatul a aprobat solicitarea procurorilor. Fostul ministru, audiat la DNA (VIDEO)

UPDATE 14: 50 Fostul ministru de Finante, Darius Valcov a venit la sediul Directiei Nationale Anticoruptie. Parlamentarii au dat, miercuri, aviz favorabil pentru arestarea fostului ministru de finante, Darius.

Darius Valcov a fost retinut de procurorii DNA

Fostul ministru al Finantelor Darius Valcov a fost retinut miercuri pentru 24 de ore de procurorii DNA in dosarul in care este acuzat de trafic de influenta, dupa ce ar fi intervenit, pe vremea cand era primar al Slatinei, in atribuirea unor contracte catre un om de afaceri. Senatul a aprobat miercuri dupa-amiaza cererea procurilor anti-coruptie de retinere si arestare preventiva a lui Darius Valcov. Imediat dupa votul din Senat, fostul ministru s-a prezentat la sediul DNA. Inalta Curte de Casatie si Justitie urmeaza sa decida, joi, daca Darius Valcov va primi mandat de arestare preventiva pentru 30 de zile. Ora 18:30: Darius Valcov a parasit incatusat sediul DNA, urmand sa fie dus in arestul Politiei Capitalei. Mergem inainte, le-a spus el jurnalistilor.

VIDEO UPDATE Darius Valcov, audiat la DNA

Fostul ministru de Finante Darius Valcov s-a prezentat luni, in jurul orei 9:00, la sediul DNA unde a fost citat in dosarul in care este acuat de trafic de influenta. La intrare in DNA, Darius Valcov nu a facut nicio declaratie. Ora 9:54 Darius Valcov a parasit luni dimineata sediul DNA, dupa aproximativ o jumatate de ora, el spunand la iesire ca a venit sa dea o declaratie in dosar.

Darius Valcov a fost retinut de procurori. Fostul ministru a iesit incatusat din sediul DNA

UPDATE - Fostul ministru Darius Valcov a iesit incatusat din sediul DNA si a fost dus in arestul central. UPDATE - Fostul ministru al Finantelor Darius Valcov a fost retinut, miercuri dupa-amiaza, de.

Darius Valcov a fost retinut. Fostul ministru a iesit incatusat din sediul DNA

UPDATE - Fostul ministru Darius Valcov a iesit incatusat din sediul DNA si a fost dus in arestul central. UPDATE - Fostul ministru al Finantelor Darius Valcov a fost retinut, miercuri dupa-amiaza, de.

Fostul ministru de Finante Darius Valcov a fost la DNA pentru a da declaratii

UPDATE: 09:28 Darius Valcov a iesit de la sediul DNA. Acesta nu a facut foarte multe declaratii. Fostul ministrul a spus ca a venit la DNA pentru a da o declaratie in fata procurorilor. Fostul ministru de.

Darius Valcov a fost retinut pentru 24 de ore de DNA (VIDEO)

30 Darius Valcov a iesit din sediul DNA in jurul orei 18. 30, fiind dus in Arestul Politiei Capitalei. La iesirea de la Directia NationalaAnticoruptie, fostul ministru a evitat sa raspunda la.

Camera Deputatilor a aprobat cererea DNA de retinere si arestare preventiva a liberalului Theodor Nicolescu

Camera Deputatilor a aprobat miercuri cererea Directiei Nationale Anticoruptie de retinere si arestare preventiva a liberalului Theodor Nicolescu, pentru luare de mita si abuz in serviciu, cu 174 voturi pentru si 99 impotriva, informeaza B1TV.

Darius Valcov afla azi daca va fi arestat. Colegii din Senat vor vota cererea de arestare a DNA

Fostul ministru de Finante, Darius Valcov afla astazi daca va fi arestat. Colegii sai din Senat vor vota cererea de arestare a DNA emisa pe numele lui Valcov. in Comisia Juridica senatorii au dat 5 voturi.

VIDEO Dan Sova scapa de arestare pentru ca nu a fost intrunita majoritatea in Senat. Darius Valcov a fost insa lasat pe mana procurorilor. Controversa majora pe procedura in cazul Sova

Dan Sova a scapat de arestare deoarece in Senat nu s-a intrunit numarul necesar de voturi in favoarea solicitarii DNA, dar in cazul lui Darius Valcov a fost aprobata cererea procurorilor. In ceea ce-l priveste pe Sova, din 151 de voturi exprimate, 79 voturi au fost pentru, contra 67 si 5 voturi anulate. In urma votului exprimat nu a fost intrunita majoritatea necesara de 85 de optiuni pentru. Potrivit regulamentului Senatului, hotararile Senatului sunt aprobate doar daca sunt votate de majoritatea senatorilor, nu de majoritatea senatorilor prezenti la sedinta. PNL a anuntat ca va contesta rezultatul votului in cazul Sova, mai ales ca o decizie a Curtii Constitutionale din 2008 arata ca hotararile Senatului au nevoie de votul majoritatii senatorilor prezenti la sedinta, nu de majoritatea senatorilor. UPDATE In Monitorul Oficial a fost publicata Hotararea Senatului in privinta lui Valcov.

ştiri de la B1

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2407 seconds )