Libnet.ro
UNICEF

21:01

Legea de aprobare a OUG 14 si Legea de respingere a OUG 13 au fost adoptate de Camera Deputatilor

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Legea de aprobare a OUG 14 si Legea de respingere a OUG 13 au fost adoptate de Camera Deputatilor

Plenul Camerei Deputatilor a adoptat, marti, cu 292 de voturi pentru si o abtinere, legea de aprobare a OUG 14/2017, prin care a fost abrogata OUG 13, precum si Legea de respingere a OUG 13, care a intrunit 291 de voturi pentru. continuă pe Wall-Street Ro

Saga ordonantelor s-a incheiat. Alesii au adoptat aprobarea OUG 14 si respingerea OUG 13. Actele normative vor fi trimise spre promulgare presedintelui Klaus Iohannis

Plenul Camerei Deputatilor a adoptat, marti, legea de aprobare a OUG 14/2017, prin care a fost abrogata OUG 13, precum si Legea de respingere a OUG 13.

Legea de respingere a OUG 13 si legea de aprobare a OUG 14, adoptate in plenul Camerei Deputatilor. Dragnea a lipsit de la sedinta (VIDEO)

Plenul Camerei Deputatilor a adoptat legea de abrogare a OUG 13 cu 291 de voturi pentru si trei abtineri. Totodata, deputatii au adoptat si legea de aprobare a OUG 14 cu 292 de voturi.

OUG 14, cea care abroga ordonanta 13, adoptata in Comisia juridica a Camerei. Nicolicea avertizeaza: Legea de respingere a OUG 13 ar putea fi declarata neconstitutionala. Opozitia sa-si asume!

Deputatii juristi au aprobat proiectul de lege de aprobare a OUG 14, cea care a abrogat controversata ordonanta 13 de modificare a legislatiei penale. Totusi, presedintele Comisie, Eugen Nicolicea, a atras.

UPDATE Final de drum pentru Ordonantele 13-14: respingerea OUG 13 si aprobarea OUG 14 de abrogare, votate de plenul Camerei Deputatilor/ Iordache si-a respins propria ordonanta

Plenul Camerei Deputatilor a votat marti legea de respingere a OUG 13/2017 si pe cea de aprobare a OUG 14/2017, care o abroga pe 13. Acestea merg la promulgare la presedintele Klaus Iohannis. Fostul premier Victor Ponta, deputat PSD, s-a abtinut la ambele voturi, in timp ce fostul ministru al Justitiei Florin Iordache, autorul OUG 13, si-a respins propria ordonanta si a votat si pentru Ordonanta de abrogare. Liviu Dragnea, presedintele Camerei Deputatilor, a lipsit de la vot. Vezi in articol votul electronic pe cele doua ordonante.

Camera Deputatilor a respins OUG 13 si a adoptat OUG 14

Plenul Camerei Deputatilor a adoptat, marti, cu 292 de voturi pentru si o abtinere, legea de aprobare a OUG 14/2017, prin care a fost abrogata OUG 13.

OUG 14, aprobata in Comisia juridica a Camerei Deputatilor

Legea de aprobare a ordonantei de urgenta 14, care abroga OUG 13 de modificare a codurilor penale, a fost aprobata in unanimitate de Comisia juridica a Camerei Deputatilor si va intra in plen, conform News. ro .

Camera Deputatilor: Luni - Comisia juridica ar putea sa dezbata si sa dea raport pe OUG 14. Protestatarii cer si respingerea OUG 13

Comisia juridica a Camerei Deputatilor urmeaza sa dezbata luni si sa intocmeasca raport pe proiectul de lege pentru aprobarea OUG 14/2017 privind abrogarea OUG 13/2017 referitoare la Codurile penale.

Instanta respinge sesizarea Curtii Constitutionale in cazul OUG 14, ceruta de fostul deputat Theodor Nicolescu, judecat pentru abuz in serviciu

Curtea de Apel Bucuresti a respins, luni, sesizarea Curtii Constitutionale in cazul OUG 14, ceruta de fostul deputat Theodor Nicolescu in dosarul in care este judecat pentru abuz in serviciu privind o despagubire ilegala acordata de ANRP. Nicolescu arata in argumentarea cererii de sesizare a Curtii Constitutionale ca abrogarea prin Ordonanta de Urgenta nr. 14 a OUG 13 de modificare a unor articole din Codul penal ii incalca dreptul la aparare.

OUG 14 a fost aprobata in Comisia juridica a Camerei Deputatilor

Legea de aprobare a ordonantei de urgenta 14, care abroga OUG 13 de modificare a codurilor penale, a fost aprobata in unanimitate de Comisia juridica a Camerei Deputatilor si va intra in plen.

VIDEO. Plenul Senatului a aprobat respingerea Ordonantei 13. OUG 14 a fost aprobata in Comisia juridica a Camerei Deputatilor. Tariceanu: Unele tari europene se bucura ca Romania isi pierde timpul cu asemenea probleme

Plenul Senatului a adoptat luni, cu 110 voturi pentru, 9 abtineri si un vot impotriva, proiectul de lege pentru respingerea OUG 13 / 2017.

actualitate, 21:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2146 seconds )