Libnet.ro
UNICEF

06:30

Camera Deputatilor voteaza miercuri cererile DNA in privinta Elenei Udrea

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Camera Deputatilor voteaza miercuri cererile DNA in privinta Elenei Udrea

ACTUALIZARE 16:34 PSD va vota pentru aprobarea cererilor Justitiei in cazul Elenei Udrea PSD va vota la plenul de miercuri al Camerei Deputatilor pentru incuviintarea cererilor procurorilor in cazul Elenei Udrea, a anuntat, astazi, presedintele social-democratilor, Liviu Dragnea, potrivit unsor surse din presa. continuă pe Ziarul Bursa

Comisia juridica voteaza cererile DNA pentru noul dosar al Elenei Udrea. Ce declaratie a facut deputata

Comisia juridica a Camerei Deputatilor voteaza, vineri, cererile DNA pentru noul dosar al Elenei Udrea, in care deputata este acuzata de luare de mita, trafic de influenta, spalare de bani, instigare la abuz in serviciu si fals in declaratii.

Comisia juridica voteaza cererile DNA pentru noul dosar al Elenei Udrea

Comisia juridica voteaza, vineri, cererile DNA pentru noul dosar al Elenei Udrea, in care deputata este acuzata de luare de mita, trafic de influenta, spalare de bani, instigare la abuz in serviciu si fals in declaratii.

Cererile DNA in cazul Elenei Udrea vor fi discutate miercuri

Biroul Permanent al Camerei Deputatilor a decis, luni, ca cererile justitiei privind incuviintarea inceperii urmaririi penale, a retinerii si arestarii preventive a Elenei Udrea vor fi discutate, miercuri dupa-amiaza, in plenul Camerei Deputatilor. Rapoartele Comisiei juridice privind aceste cereri urmeza sa fie votate secret cu bile de catre deputati .

Ponta va trebui sa explice in Camera Deputatilor utilizarea echipajelor de politie la insotirea demnitarilor

Biroul Permenent al Camerei Deputatilor a aprobat, luni, propunerea PNL ca premierul Victor Ponta sa prezinte, saptamana viitoare, explicatii cu privire la utilizarea echipajelor de politie rutiere la insotirea demnitarilor.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 06:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2005 seconds )