Libnet.ro
UNICEF

12:00

Cameron: Marea Britanie va trimite un avion militar C17 in Tunisia pentru evacuarea ranitilor

B1 B1,
Cameron: Marea Britanie va trimite un avion militar C17 in Tunisia pentru evacuarea ranitilor

Marea Britanie va trimite luni, 29 iunie, un avion militar C17 in Tunisia pentru a ajuta la evacuarea cetatenilor britanici raniti in atacul sangeros comis vineri in statiunea turistica tunisiana Sousse, a. continuă pe B1

David Cameron: Marea Britanie trebuie sa se pregateasca pentru vestea ca exista un numar mare de britanici printre victimele atentatului din Tunisia

Premierul britanic anunta ca Marea Britanie trebuie sa se pregateasca pentru vestea ca exista un mare numar de britanici printre victimele salbaticului atac din Tunisia. Au fost asasinati niste turisti.

Premierul David Cameron: Marea Britanie SA SE PREGATEASCA. Teroristii nu vor castiga!

Marea Britanie trebuie sa se pregateasca pentru vestea ca exista un mare numar de britanici printre victimele salbaticului atac din Tunisia, a declarat sambata premierul britanic David Cameron, informeaza.

Un baiat de 16 ani din Marea Britanie este eroul atentatului din Tunisia. Desi trei membri ai familiei au murit, iar el a fost ranit, a ramas pe plaja pentru acordarea primului ajutor victimelor

A aparut primul erou al atacurilor sangeroase din Tunisia in care au murit 38 de oameni, informeaza B1 TV. Un adolescent de 16 ani din Marea Britanie care si-a pierdut trei membri ai familiei in urma tragediei a.

Marea Britanie, AVERTISMENT de ultima ora privind riscul unor noi atacuri teroriste

Marea Britanie avertizeaza ca extremistii islamisti ar putea comite noi atacuri asupra statiunilor turistice din Tunisia dupa ce un barbat inarmat a ucis 39 de persoane, dintre care cel putin 15 britanici, in.

El e Boo, cel mai mic caine din Marea Britanie. Este cat o cutie de bere

Faceti cunostinta cu cel mai mic caine din Marea Britanie. Boo apartine rasei chihuahua si, la sase luni, in pozitia asezat, abia daca atinge inaltimea a doua conserve. Boo are 20 de centimetri lungime.

Un cuplu din Marea Britanie a renuntat la joburi pentru a naviga in jurul lumii alaturi de pisica Georgie

Un cuplu de tineri din Marea Britanie si-a dat agoniseala pe calatorii in jurul lumii alaturi de pisica lor. Cei doi si-a vandut toate bunurile si au pornit in calatoria vietii lor pe 12 august 2011. Matt si.

O celebra prezentatoare din Marea Britanie a murit la 38 de ani

Tristete in Marea Britanie. A murit prezentatoarea tv, Michelle Watt, fiica legendarului boxer Jim Watt, la doar 38 de ani.

in urma atentatelor teroriste din Franta, Tunisia si Kuwait, Marea Britanie a sporit nivelul de securitate pentru turneul de la Wimbledon

Dupa cele trei atentate care s-au petrecut sambata in Franta, Tunisia si Kuwait, politia britanica a revizuit planul de securitate pentru turneul de la Wimbledon, scrie The Guardian. Potrivit jurnalistilor.

David Cameron: Statul Islamic, o amenintare existentiala la adresa Occidentului. Militantii islamisti planifica atacuri ingrozitoare in Marea Britanie

Premierul britanic David Cameron a avertizat luni ca militantii Statului Islamic planifica atacuri impotriva Marii Britanii si reprezinta o amenintare existentiala pentru occident, relateaza Reuters.

Premierul britanic, David Cameron: Jihadistii Statului Islamic pregatesc atacuri teribile in Marea Britanie

Premierul britanic, David Cameron, a avertizat luni ca jihadistii gruparii Statul Islamic SI) planuiesc atacuri tintite impotriva Marii Britanii, adaugand ca acestia reprezinta o amenintare existentiala.

ştiri de la B1

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,221 seconds )