Libnet.ro
UNICEF

20:15

David Cameron: Statul Islamic, o amenintare existentiala la adresa Occidentului. Militantii islamisti planifica atacuri ingrozitoare in Marea Britanie

Hotnews Hotnews,
 David Cameron: Statul Islamic, o amenintare existentiala la adresa Occidentului. Militantii islamisti planifica atacuri ingrozitoare in Marea Britanie

Premierul britanic David Cameron a avertizat luni ca militantii Statului Islamic planifica atacuri impotriva Marii Britanii si reprezinta o amenintare existentiala pentru occident, relateaza Reuters. continuă pe Hotnews

Premierul britanic, David Cameron: Jihadistii Statului Islamic pregatesc atacuri teribile in Marea Britanie

Premierul britanic, David Cameron, a avertizat luni ca jihadistii gruparii Statul Islamic SI) planuiesc atacuri tintite impotriva Marii Britanii, adaugand ca acestia reprezinta o amenintare existentiala.

David Cameron: Gruparea terorista Stat Islamic pregateste atentate impotriva Marii Britanii

Premierul David Cameron avertizeaza ca militanti ai grupului Stat Islamic din Siria si Irak pregatesc atacuri impotriva cetatenilor britanici, semnaland ca organizatia radicala reprezinta o amenintare serioasa la adresa tarilor din vestul Europei, anunta site-ul agentiei Reuters.

Cameron: Presa sa NU mai vorbeasca despre Statul Islamic, nu este niciun Stat Islamic!

Premierul Marii Britanii, David Cameron, a indemnat institutiile media sa nu mai utilizeze denumirea Stat Islamic cu referire la organizatia terorista sunnita activa in Irak si Siria, subliniind ca nu este.

David Cameron anunta un posibil ATAC al Statului Islamic asupra Marii Britanii

Premierul David Cameron avertizeaza ca militanti ai grupului Stat Islamic din Siria si Irak pregatesc atacuri impotriva Marii Britanii.

Premierul David Cameron: Marea Britanie SA SE PREGATEASCA. Teroristii nu vor castiga!

Marea Britanie trebuie sa se pregateasca pentru vestea ca exista un mare numar de britanici printre victimele salbaticului atac din Tunisia, a declarat sambata premierul britanic David Cameron, informeaza.

Donald Trump, despre cum va invinge Statul Islamic: Va bombarda campurile petroliere din Irak pentru a distruge sursa de finantare

Donald Trump, candidat la alegerile prezidentiale, a participat duminica seara la o emisiune televizata in cadrul careia a vorbit despre cum va invinge Statul Islamic, despre casatorie si imigrantii din.

Statul Islamic a publicat o inregistrare audio cu ATENTATORUL din Kuweit

Gruparea Statul Islamic SI) a dat publicitatii o inregistrare audio cu un barbat despre care afirma ca ar fi cel care a comis, vineri, intr-o moschee siita din Kuweit, atacul sinucigas soldat cu 27 de morti.

Siria: Fortele kurde au alungat gruparea Statul Islamic din orasul Kobane

Combatantii unitatilor pentru apararea poporului kurd YPG), principala forta kurda din Siria, i-au alungat pe jihadistii gruparii Statul Islamic SI) din orasul kurd Kobane, in nordul Siriei, au anuntat militanti si organizatia Observatorul Sirian pentru Drepturile Omului OSDO), citati sambata de AFP.

Statul Islamic a revendicat atentatele sangeroase din statiunea tunisiana Sousse

Organizatia extremista sunnita Statul Islamic a revendicat in cursul noptii de vineri spre sambata atacurile teroriste comise vineri la doua hoteluri de pe litoralul tunisian si soldate cu 39 de morti, relateaza Reuters , in pagina electronica.

Statul Islamic a omorat cel putin 145 de civili in orasul sirian Kobane

Statul Islamic a continuat ofensiva in nordul Siriei, una impotriva orasului Kobane, aflat la granita cu Turcia, si una impotriva Hassakeh, langa granita cu Irakul, informeaza Reuters. Atacatorii au ucis cel.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 20:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2263 seconds )